کار ساخت ۳۳۴ ذخیره‌گاه کچالو و پیاز در بامیان پایان یافت

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۲۵ - ۱۴:۳۸
کار ساخت ۳۳۴ ذخیره‌گاه کچالو و پیاز در بامیان پایان یافت


۲۵ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، می‌گوید که کار ساخت ۲۹۵ ذخیره‌گاه کچالو و ۳۹ ذخیره‌گاه پیاز در این ولایت تکمیل شده و این ساختمان‌ها به بهره‌برداری رسیده است.
عبدالوهاب محمدی رییس زراعت بامیان گفت: «کار اعمار تمام ذخیره‌خانه‌های صفر انرژی کچالو و پیاز در این ولایت تکمیل شده است و دهاقین پس از این می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند.»
همین گونه آقای محمدی می‌افزاید که از میان ۱۰ سردخانه صفر انرژی سیب مُدل سارک، کار پنج سردخانه نیز تکمیل شده و کار سردخانه‌های باقی‌مانده هم پیش‌رفت زیادی کرده و تا چند روز دیگر به پایان می‌رسد.
این پروژه‌های جدید، از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی وزارت زراعت راه‌اندازی شده است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۱۴:۱۱
Background image

افتتاح دو مرکز جمع‌آوری و پروسس لبنیات در فیض‌آباد و بهارک بدخشان

۱۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
دو مرکز جمع‌آوری و پروسس لبنیات در شهر فیض‌آباد و قریه خیرآباد ولسوالی بهارک ولایت بدخشان، با حمایت مالی اتحادیه اروپا و توسط مؤسسه کمیته هالند، با هماهنگی آمریت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۱۳:۴
Background image

توزیع مواد غذایی برای ۱۲۸ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی سروبی کابل

۱۴ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
برای ۱۲۸ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی سروبی ولایت کابل، یک مقدار مواد غذایی به‌منظور مبارزه با سوءتغذیه و حمایت از خانواده‌های نیازمند توزیع شد.
این مواد غذایی شامل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۵ - ۱۳:۴
Background image

اشتراک معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابوحنیفه (رح)

۱۵ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی امام ابوحنیفه (رح) اشتراک کرد.
این نمایشگاه با حضور ملا. . .

BACK TO NEWS