کار ساخت ۳۳۴ ذخیره‌گاه کچالو و پیاز در بامیان پایان یافت

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۲۵ - ۱۴:۳۸
کار ساخت ۳۳۴ ذخیره‌گاه کچالو و پیاز در بامیان پایان یافت


۲۵ قوس ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان، می‌گوید که کار ساخت ۲۹۵ ذخیره‌گاه کچالو و ۳۹ ذخیره‌گاه پیاز در این ولایت تکمیل شده و این ساختمان‌ها به بهره‌برداری رسیده است.
عبدالوهاب محمدی رییس زراعت بامیان گفت: «کار اعمار تمام ذخیره‌خانه‌های صفر انرژی کچالو و پیاز در این ولایت تکمیل شده است و دهاقین پس از این می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند.»
همین گونه آقای محمدی می‌افزاید که از میان ۱۰ سردخانه صفر انرژی سیب مُدل سارک، کار پنج سردخانه نیز تکمیل شده و کار سردخانه‌های باقی‌مانده هم پیش‌رفت زیادی کرده و تا چند روز دیگر به پایان می‌رسد.
این پروژه‌های جدید، از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی وزارت زراعت راه‌اندازی شده است.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۵:۲۶
Background image

توزیع ۴۰ پایه ماشین چوچه‌کشی برای بانوان مستفید در ولسوالی‌های فیض‌آباد و تشکان

۲۳ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان به هدف حمایت از فعالیت‌های تولیدی زنان و تقویت اقتصاد خانواده‌ها، روند توزیع ۴۰ پایه ماشین چوچه‌کشی را در ولسوالی‌های فیض. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۵:۲۲
Background image

هموارکاری و شخم زدن  بیش از ۱۰۰ جریب زمین زراعتی در ولایت نیمروز

۲۳ جوزا  ۱۴۰۵ هـ.ش
بیش از ۱۰۰ جریب زمین زراعتی دهاقین در مناطق نوکجو، خوابگاه و سردشت ولایت نیمروز طی یک هفته گذشته توسط وسایط و تجهیزات میکانیزه ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۵:۱۹
Background image

آغاز کمپاین واکسین بروسلوز در ولایت میدان وردک

۲۳ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردک از آغاز کمپاین واکسین بیماری بروسلوز حیوانی در نشخوارکنندگان بزرگ و کوچک در این ولایت خبر داد.
این کمپاین با همکاری. . .

بازگشت به خبرها