کار ساخت ۱۰ سردخانه‌ی سیب در بامیان به زودی به پایان می‌رسد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۲۲ - ۱۵:۶
کار ساخت ۱۰ سردخانه‌ی سیب در بامیان به زودی به پایان می‌رسد


۲۲ میزان ۱۳۹۹
کار ساخت ۱۰ سردخانه‌ی میوه در بامیان بیش از ۸۵ درصد پیش رفته است.
وزارت زراعت، این سردخانه‌ها را در قالب برنامه‌ی مدیریت محصولات زراعتی می‌سازد.
این سردخانه‌ها به هزینه‌ی ۲۶ میلیون افغانی به شمول ۱۰ درصد سهم باغداران مستفیدشونده در مرکز و ولسوالی‌های ولایت بامیان ساخته می‌شود.
هر یک از این سردخانه‌ها ظرفیت نگهداری حدود ۲۵ متریک تن میوه را دارد.
در کنار کچالو، سیب نیز یکی از محصولات عمده‌ی زراعتی بامیان است. در سال جاری بامیان حدود ۳۰ هزار متریک تن سیب تولید کرده است.
سردخانه‌های یاد شده به باغداران بامیانی کمک می‌کند تا ۲۵۰ تن سیب اضافه از فروش‌شان را برای فصل‌هایی که این میوه در بازار کم‌یاب می‌شود، نگه دارند و درآمدشان را بالا ببرند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع مرغ تخم‌گذار و وسایل مرغ‌پروری برای خانواده‌های بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۶۳۰ قطعه مرغ تخم‌گذار همراه با ۲۱۰۰ کیلوگرام خوراکه غنی‌شده و وسایل ساخت مرغانچه برای ۲۱. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۷
Background image

توزیع زنبور عسل و وسایل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در بدخشان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی به هدف بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های نیازمند، ۲۱۵ صندوق زنبور عسل همراه با وسایل کامل زنبورداری برای ۱۰۰ خانواده بی‌بضاعت در ولسوالی‌های. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۵/۱۲ - ۱۰:۴۵
Background image

توزیع وسایل زنبورداری در ولسوالی سیاگرد ولایت پروان

۱۲ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان با همکاری مؤسسه Soba، برای ۱۰۰ تن از زنبورداران در پنج قریه‌ی چهلان، دوآب، قلعچه، دهن زاب و جوی دختر، وسایل زنبورداری توزیع. . .

بازگشت به خبرها