کار ساخت سردخانه‌های میوه در بامیان به‌زودی پایان می‌یابد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۹/۱۱ - ۱۴:۳۰
کار ساخت سردخانه‌های میوه در بامیان به‌زودی پایان می‌یابد

۱۱قوس ۱۳۹۹
کار ساخت ده سردخانه میوه‌جات‌ تازه مُدل سارک در ولایت بامیان، حدود نودوپنج درصد به پیش رفته و به زودی به پایان می‌رسد.
این سردخانه‌ها با هزینه‌ی ۲۶ میلیون و ۲۲۷هزار و ۹۴۰ افغانی توسط وزارت زراعت از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی در حال ساخت است. ده درصد این هزینه توسط مستفیدشوندگان تامین شده است.
این سردخانه ها درمرکز و تمام ولسوالی‌های ولایت بامیان ساخته در حال ساخت است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۱۱:۱۵
Background image

انتقال زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به وزارت ترانسپورت و هوانوردی

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
در جلسه‌ای که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و مولوی سید محمد سعید رییس انتقال و توزیع زمین‌های این ریاست و داکتر رستم. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۱۱:۱۵
Background image

توزیع گوسفند و تجهیزات لبنی برای خانواده‌های بی‌بضاعت در ولسوالی کلفگان تخار

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
در ولسوالی کلفگان ولایت تخار، ۴۰ رأس گوسفند محلی همراه با ۱۵۰ کیلوگرام خوراکه کانسنتریت، یک پایه مشک و چند قلم وسایل پروسس لبنیات برای ۱۰ خانواده فقیر و بی‌بضاعت توزیع. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۶/۵ - ۹:۴۱
Background image

ننگرهار: تلاش‌ها برای تطبیق سریع پروژه‌های زراعتی و مالداری و اصلاحات اداری

۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۳ ربیع‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ننگرهار برنامه‌های جدیدی را برای اصلاحات اداری، تقویت خدمات زراعتی و حمایت از دهقانان و مالداران آغاز کرده است. در. . .

بازگشت به خبرها