پنج تراکتور به‌شکل مرابحه به دهقانان در مرکز پکتیا واگذار شد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۷ - ۱۱:۱۴
د پکتیا په مرکز کې پنځو بزګرانو ته تراکتورونه د مرابحې په شکل ورکړل شول

۲۷ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۷ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در چارچوب تلاش‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا و صندوق وجهی انکشاف زراعتی، پنج تراکتور در مرکز ولایت پکتیا (شهر گردیز) به پنج دهقان، بر بنیاد نظام اسلامی مرابحه واگذار گردید. این کمک به‌گونه رایگان نبوده و دهقانان هزینه آن را از طریق قسط‌های تعیین‌شده پرداخت خواهند کرد.
در مراسمی که به همین مناسبت برگزار شده بود، معین والی پکتیا شیخ انعام‌الله صلاح‌الدین، رئیس شورای علما شیخ صالح محمد فقیر، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری پکتیا مولوی سید امین هاشمی، شماری از مسئولان ادارات دولتی، مسئول صندوق وجهی انکشاف زراعتی، بزرگان قومی و دهقانان اشتراک داشتند.
معین والی پکتیا شیخ انعام‌الله صلاح‌الدین در سخنانش گفت: «این روند، تسهیلات مالی درازمدت را مطابق اصول شریعت اسلامی برای دهقانان و مالداران فراهم می‌سازد که در رشد و توسعه بخش زراعت نقش سازنده‌ای خواهد داشت.»
وی افزود که پس از این، در پکتیا تسهیلات مالی برای دهقانان و تاجران محصولات زراعتی از طریق مضاربه، مشارکت و مرابحه فراهم خواهد شد تا نظام زراعتی کشور بیش از پیش توسعه یافته و معیاری گردد.
مسئول صندوق وجهی انکشاف زراعتی نیز گفت: «دهقانانی که با ریاست زراعت پکتیا ثبت و راجستر باشند، می‌توانند مطابق نظام مرابحه از این تسهیلات استفاده کنند. این تراکتورها به‌منظور رفع نیازهای زراعتی واگذار شده و دهقانان قیمت آن را از طریق قسط‌های تعیین‌شده دوباره به صندوق پرداخت خواهند کرد.»
همچنان رئیس زراعت، آبیاری و مالداری پکتیا مولوی سید امین هاشمی این سیستم را برای گسترش بخش زراعت مؤثر خواند و از مسئولان اتحادیه‌های زراعتی خواست تا در این روند سهم فعال بگیرند. وی اطمینان همکاری کامل را نیز ابراز کرد.
این اقدام، گامی مهم اقتصادی در راستای حمایت از دهقانان و توسعه فعالیت‌های زراعتی دانسته می‌شود که باعث افزایش تولیدات و عواید دهقانان خواهد شد.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۸
Background image

افتتاح برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر در غور

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور با همکاری یک نهاد همکار، برنامه غرس نهال‌های مثمر و غیرمثمر را در ساحه واترشید قریه پوزه‌لیچ مربوط مرکز فیروزکوه افتتاح کرد.
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۷
Background image

سروی و شناسایی دهقانان مستحق برای دریافت تخم سبزیجات و مواد غذایی در دایکندی

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی با همکاری یک نهاد خیریه، روند سروی و شناسایی شماری از دهقانان و خانواده‌های آسیب‌دیده از حوادث طبیعی را در ولسوالی‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۰ - ۱۴:۵۶
Background image

توزیع ۸ عراده موترسایکل برای کارمندان عشر و زکات در پنجشیر

۱۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر، ۸ عراده موترسایکل را به هدف تسهیل امور کاری کارمندان عشر و زکات ولسوالی‌های این ولایت توزیع نمود.
این موترسایکل‌ها که از سوی وزارت. . .

بازگشت به خبرها