پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری، ۴۵ ذخیره‌گاه آب می‌سازد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۳ - ۱۴:۵۲
HVCDSP

۲۳ جدی ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در نظر دارد تا از طریق پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری «HVCDSP»، در سال مالی ۱۴۰۰ در نُه ولایت کشور ۴۵ ذخیره‌گاه آب بسازد.
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری از طریق بانک انکشاف آسیایی ADB تمویل می‌شود.
مسوولان آن می‌گویند که این ذخیره‌گاه‌های آب زراعتی در ولایت‌های غزنی، پکتیا، پکتیکا، وردک، لوگر، خوست، لغمان، کنر و ننگرهار اعمار خواهند شد. به گفته‌ی این مسوولان، برای هر ولایت پنج ذخیره‌گاه آب در نظر گرفته شده است.
هر یک این ذخیره‌گاه‌ها ظرفیت نگهداری ۴۰۰ تا ۸۰۰ مترمکعب آب را خواهد داشت. با استفاده از این ذخیره‌گاه‌ها، آب زراعتی ساحات وسیعی از زمین‌های زراعتی تامین خواهد شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۰ - ۱۳:۹
Background image

جلسه‌ی به منظور بررسی انتقال زمین میان وزارت معارف و بانک ملی برگزار شد 

۱۰ میزان ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه‌ی به رهبری مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به منظور بررسی انتقال زمین میان وزارت معارف و بانک ملی افغان با حضور نماینده گان. . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۰ - ۱۲:۰
Background image

تلاش جهت انسجام عواید وزارت زراعت 

۱۰ میزان ۱۴۰۲ هـ.ش
جلسه‌ی به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت به هدف انسجام عواید و تعین سرنوشت عواید جمع آوری شده از آدرس توزیع جواز فعالیت ادویه فروشی‌های. . .

دوشنبه ۱۴۰۲/۷/۱۰ - ۱۱:۴۰
Background image

وزیر زراعت در ولایت غور: "تلاش‌های ما جهت کسب استقلال و آزادی نتیجه داد، در بخش زراعت نیز موفق می‌شویم"

۱۰ میزان ۱۴۰۲ ه‍.ش
مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایت غور با کارمندان ریاست زراعت آن ولایت دیدار نموده و گفت که تلاش‌های‌شان جهت دریافت استقلال و. . .

BACK TO NEWS