پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری، ۴۵ ذخیره‌گاه آب می‌سازد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۳ - ۱۴:۵۲
HVCDSP

۲۳ جدی ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در نظر دارد تا از طریق پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری «HVCDSP»، در سال مالی ۱۴۰۰ در نُه ولایت کشور ۴۵ ذخیره‌گاه آب بسازد.
پروژه انکشاف زنجیره ارزش باغداری از طریق بانک انکشاف آسیایی ADB تمویل می‌شود.
مسوولان آن می‌گویند که این ذخیره‌گاه‌های آب زراعتی در ولایت‌های غزنی، پکتیا، پکتیکا، وردک، لوگر، خوست، لغمان، کنر و ننگرهار اعمار خواهند شد. به گفته‌ی این مسوولان، برای هر ولایت پنج ذخیره‌گاه آب در نظر گرفته شده است.
هر یک این ذخیره‌گاه‌ها ظرفیت نگهداری ۴۰۰ تا ۸۰۰ مترمکعب آب را خواهد داشت. با استفاده از این ذخیره‌گاه‌ها، آب زراعتی ساحات وسیعی از زمین‌های زراعتی تامین خواهد شد.

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۶:۴۴
Background image

برای ۳۴ دهقان در ولسوالی نهرشاهی بلخ پیاز زعفران توزیع شد


۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، با همکاری دفتر «دست‌به‌دست»، برای ۳۴ تن از دهقانان قریه سیاه‌گرد ولسوالی نهرشاهی، ۶ هزار و ۳۸۰ کیلوگرام پیاز زعفران توزیع کرد. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۶:۴۳
Background image

فعالیت‌های مؤسسه ریشه جهانی برای زندگی در بدخشان نظارت و ارزیابی شد


۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
هیأتی از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، از فعالیت‌ها و دستاوردهای مؤسسه ریشه جهانی برای زندگی (Global Roots)  در بخش تطبیق پروژه «باغچه خانگی» نظارت و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۶:۳۶
Background image

برای ۱۵۰ خانواده نیازمند در ولسوالی قوش‌تپه جوزجان مواد غذایی توزیع شد


۶ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
به‌منظور رسیدگی به مشکلات خانواده‌های بی‌بضاعت و نیازمند، برای ۱۵۰ خانواده در ولسوالی قوش‌تپه ولایت جوزجان، کوپن مواد غذایی توزیع شد.
این کمک‌ها از سوی ریاست زراعت،. . .

BACK TO NEWS