پروژه‌ی رشد زراعت و انکشاف روستایی وزارت زراعت در فراه ۲۹۰ گل‌خانه ساخته است

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۵ - ۱۴:۱۴
پروژه‌ی رشد زراعت و انکشاف روستایی وزارت زراعت در فراه ۲۹۰ گل‌خانه ساخته است

۵ حوت ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق پروژه‌ی «CBARD» در سه سال اخیر در فراه، ۲۹۰ گل‌خانه بزرگ و کوچک ساخته است.
از میان این گل‌خانه‌ها، ۱۸۱ تای آن بزرگ و ۱۰۹ تای دیگر کوچک است.
پروژه رشد زراعت و انکشاف روستایی، از جمله برنامه‌های مهم وزارت زراعت در راستای محدود شدن کشت‌زارهای کوکنار و معرفی محصولات با ارزش زراعتی در کشور است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۵:۲۲
Background image

پیشرفت بیش از ۹۰ درصدی پروژه چکدم در ولسوالی خانچهارباغ فاریاب

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب از پیشرفت قابل ملاحظه پروژه ساخت چکدم در ولسوالی خانچهارباغ این ولایت خبر می‌دهد.
بر اساس گزارش نظارتی هیأت تخنیکی این ریاست،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۴:۳۲
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی آغاز مرحله دوم تفتیش مزارع در بلخ

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از برگزاری جلسه‌ای به‌منظور آغاز و هماهنگی مرحله دوم تفتیش مزارع دهاقین با اشتراک مسئولان و نمایندگان چهار نهاد دولتی و ۲۳ شرکت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۴ - ۱۴:۳۱
Background image

اجرای عملیات دواپاشی در جنگلات پسته طبیعی ولسوالی نهرشاهی بلخ

۲۴ حمل ۱۴۰۵ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از اجرای عملیات دواپاشی در جنگلات پسته طبیعی ولسوالی نهرشاهی خبر می‌دهد. این اقدام به‌منظور حفاظت، تقویت و جلوگیری از شیوع آفات. . .

بازگشت به خبرها