پروژه‌ی رشد زراعت و انکشاف روستایی وزارت زراعت در فراه ۲۹۰ گل‌خانه ساخته است

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۵ - ۱۴:۱۴
پروژه‌ی رشد زراعت و انکشاف روستایی وزارت زراعت در فراه ۲۹۰ گل‌خانه ساخته است

۵ حوت ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق پروژه‌ی «CBARD» در سه سال اخیر در فراه، ۲۹۰ گل‌خانه بزرگ و کوچک ساخته است.
از میان این گل‌خانه‌ها، ۱۸۱ تای آن بزرگ و ۱۰۹ تای دیگر کوچک است.
پروژه رشد زراعت و انکشاف روستایی، از جمله برنامه‌های مهم وزارت زراعت در راستای محدود شدن کشت‌زارهای کوکنار و معرفی محصولات با ارزش زراعتی در کشور است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۵ - ۱۵:۱۲
Background image

اعمار تعمیر اداری صندوق وجهی انکشاف زراعتی در کابل آغاز شد

۲۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
سنگ تهداب تعمیر اداری صندوق وجهی انکشاف زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، شماری از روئساو  مشاوران سکتور زراعت و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۵ - ۱۵:۱۰
Background image

سفر وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت بادغیس

۲۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در رأس هیأتی متشکل از مسئولان و مشاوران این وزارت به ولایت بادغیس سفر کرد و با مقام‌های محلی آن ولایت دیدار و گفتگو. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۵ - ۱۵:۳
Background image

پروژه نظارت و خون‌گیری بیماری بروسلوز در پکتیکا آغاز شد

۲۵ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۳ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت پکتیکا می‌گویند که پروژه انکشافی نظارت بیماری بروسلوز و خون‌گیری از حیوانات امروز به‌طور رسمی در تالار ریاست زراعت، آبیاری. . .

بازگشت به خبرها