پروژه‌ی رشد زراعت و انکشاف روستایی وزارت زراعت در فراه ۲۹۰ گل‌خانه ساخته است

mail-admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۲/۵ - ۱۴:۱۴
پروژه‌ی رشد زراعت و انکشاف روستایی وزارت زراعت در فراه ۲۹۰ گل‌خانه ساخته است

۵ حوت ۱۳۹۹
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از طریق پروژه‌ی «CBARD» در سه سال اخیر در فراه، ۲۹۰ گل‌خانه بزرگ و کوچک ساخته است.
از میان این گل‌خانه‌ها، ۱۸۱ تای آن بزرگ و ۱۰۹ تای دیگر کوچک است.
پروژه رشد زراعت و انکشاف روستایی، از جمله برنامه‌های مهم وزارت زراعت در راستای محدود شدن کشت‌زارهای کوکنار و معرفی محصولات با ارزش زراعتی در کشور است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۹:۴۴
Background image

بازدید هیئت امارت اسلامی افغانستان از کارخانه بلاز بلاروس

 

۲۹ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئت  امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به جمهوری بلاروس، از کارخانه شرکت «بلاز» (BelAZ) در شهر منسک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۹:۳۶
Background image

برگزاری دومین نشست کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری افغانستان و بلاروس در منسک


۲۹ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
دومین نشست کمیسیون مشترک اقتصادی و تجاری افغانستان و بلاروس، به ریاست مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، و یوری گورلوف وزیر زراعت و غذا جمهوری بلاروس در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۹ - ۹:۳۴
Background image

احداث ۱۲۰ باغ گیلاس در چهار ولسوالی تخار در چارچوب برنامه بدیل معیشت

عبدالخالق محجوب، رئیس معیشت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت تخار با قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت، دیدار و درباره روند تطبیق پروژه. . .

بازگشت به خبرها