پروژه‌های زراعتی که امسال در سرپل تطبیق شد

mail-admin
یکشنبه ۱۳۹۹/۹/۳۰ - ۱۵:۳۳
سرپل کې سږني پلي شوي پروژې


۳۰قوس ۱۳۹۹
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل، می‌گویند که درسال مالی ۱۳۹۹ برای این ولایت در سکتور زراعت، ۲۷۹ میلیون و ۹۶۶هزار و ۸۱ افغانی بودجه انکشافی اختصاص داده شده و با مصرف آن صدها پروژه زراعتی اجرا شده است.
این ریاست می‌افزاید که ساخت ۲۲۰ ذخیره‌گاه پیاز و کچالو، ۲۸۰ کشمش‌خانه، ۲۰ سردخانه میوه‌جات تازه و توزیع ۶۰ دستگاه آفتابی خشک‌کننده‌ی سبزیجات و میوه‌جات تازه که از طریق برنامه مدیریت محصولات زراعتی تطبیق شده است، نیز شامل پروژه‌های اجرا شده در سرپل می‌شود.
در جریان سال مالی ۱۳۹۹، ۲۹۳ متریک‌تُن تخم اصلاح‌شده‌ی گندم نیز به دهقانان سرپل توزیع و ۱۳ قطعه‌ نمایشی گندم، ۱۴ قطعه نمایشی سویابین و ۳۲ قطعه نمایشی زعفران ساخته شده است.
همین‌طور ساخت یک گدام ۲۵۰ تُنی برای نگهداری نباتات طبی، ساخت یونت ترویجی، مبارزه علیه آفات و امراض نباتی، تنظیم منابع طبیعی به اشتراک جامعه و انکشاف مالداری و صحت حیوانی هم از جمله فعالیت‌های انجام شده در سرپل است.
با تطبیق این پروژه‌ها هفت‌هزار و ۲۱۷ نفر به صورت مستقیم از مزایای آن مستفید شده‌اند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۶:۱
Background image

کمپاین واکسیناسیون مواشی علیه بیماری‌های PPR و بروسلوز در سمنگان آغاز شد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین واکسیناسیون مواشی علیه بیماری‌های PPR و بروسلوز از سوی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در سطح این ولایت آغاز شد.
داکتر. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان برگزار شد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پروان، در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار شد.
این نشست با تلاوت قرآن کریم آغاز و توسط مولوی خان‌محمد حقمل،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۴ - ۱۵:۵۶
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت قندهار بازدید کرد

۱۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر رسمی خود به ولایت قندهار، از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و با. . .

بازگشت به خبرها