وزیر زراعت با شماری از تاجران و مسوولین شرکت‌های زراعتی دیدار کرد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۰/۱/۹ - ۱۶:۱۲
د کرنې وزير د کندهار د کرنيزو شرکتونو له چارواکو او يوشمېر سوداګرو سره وکتل

۹حمل ۱۴۰۰
داکتر انوارالحق احدی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در سفری به ولایت کندهار، با شماری از تاجران، سرمایه‌گذاران، مسولان شرکت‌های زراعتی و مالداری در اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری کندهار، دیدار و در مورد فرصت‌ها و چالش‌های موجود گفتگو کرد.
نصرالله زهیر رییس اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری قندهار،  در مورد تولیدات زراعتی، سبزخانه‌های این ولایت در قندهار و برخی از موارد دیگر به وزیر زراعت توضیحاتی ارایه کرد.
در این دیدار، سرمایه‌گذاران هم‌چنین از وزیر زراعت برای فراهم فرآوری زمینه به‌منظور تولید میوه‌های تازه و خشک، بلند بردن کیفیت داروهای زراعتی، توزیع انواع تخم‌ها، تقویت سیستم احصائیه، کاهش هزینه‌های گمرک و مشکلات در بزرگ‌راه‌ها، خشک کردن محصولات و مشکلات پنبه درخواست حمایت کردند. افزایش در تولید و کشت، اختصاص زمین به سرمایه‌گذاران، تحقیقات جامع در زمینه میوه‌ها، سرتفیکیت‌های بین‌المللی در تولید گیاهان طبی و میوه‌های تازه و خشک و نبود لابراتوار استاندارد از دیگر خواسته‌های تاجران و سرمایه‌گذاران از وزیر زراعت بود.
در همین‌حال، وزیر زراعت در این دیدار گفت که ظرفیت‌ها در عرصه زراعت و مالدای زیاد است و قندهار در بخش صادرات اقلام زراعتی و مالداری نقش مهم دارد. او تاکید کرد که برخی مشکلات وجود دارد و وزارت برای رفع آن تلاش می‌کند.
داکتر انوارالحق احدی هم‌چنین با ابراز خرسندی گفت که در سال ۱۳۹۹ به ارزش بیش از ۶۵۰ میلیون افغانی پروژه‌های انکشافي توسط وزارت زراعت تطبیق شده و در سال جاری تعداد این پروژه‌ها بیشتر می‌شود.
وزیر زراعت به تاجران و سرمایه‌گذاران گفت: "تلاش ما این است که در سال جاری سردخانه‌ها، سبز خانه ها و باغ‌های تجارتی بیشتر احداث کنیم."

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۳:۱۸
Background image

برگزاری جلسه بررسی وضعیت و تسریع روند پروژه‌های انکشافی منابع طبیعی در ۳۴ ولایت کشور

۱۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به‌منظور بررسی وضعیت و تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی تنظیم منابع طبیعی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۱:۳۹
Background image

اشتراک رئیس عمومی تحقیقات زراعتی در کنفرانس ایجاد هماهنگی و همکاری استراتیژیک میان سکتور خصوصی 

۱۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نصرت‌الله طلحه، رئیس عمومی تحقیقات زراعتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سومین کنفرانس اداره تعلیمات تخنیکی و مسلکی پیرامون ایجاد هماهنگی و همکاری استراتیژیک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۸ - ۱۱:۱۲
Background image

آغاز برنامه توزیع تخم بذری اصلاح‌شده برای دهاقین مستحق در ولسوالی فرخار

۱۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه توزیع تخم‌های بذری اصلاح‌شده برای دهاقین مستحق و واجد شرایط در ولسوالی فرخار، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از سوی دفتر میشن‌ایست مقیم این. . .

بازگشت به خبرها