وزیر زراعت با رییسان زراعت ولایات دیدار کرد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۰ - ۹:۱۴
وزیر زراعت با رییسان زراعت ولایات دیدار کرد

مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با رییسان زراعت ولایات دیدار و پیرامون مشکلات شان بحث و گفتگو نمود.
مولوی عطاءالله عمری در این دیدار بر رشد زراعت و مالداری تاکید کرده گفت:« زراعت و معدن عواید عمده کشور ما است، باید زراعت و مالداری در مرکز و ولایت تقویه و حمایت شود، تا بتوانیم غذای با کیفیت بدون امراض برای مردم عرضه نماییم.»
وزیر زراعت افزود:« تاجران باید بخاطر فایده بیشتر  خود جنس بی‌کیفیت را وارد نکنند چون مردم ما متضرر می شوند و تلاش نمایند تا جنس باکیفیت را در داخل کشور تولید نمایند تا جوانان کشور که به خارج از کشور می‌روند و مزدوری می‌نمایند در داخل کشور زمینه کاری برایشان فراهم گردد یگانه راه حل مشکلات مردم ما از راه زراعت و مالداری، ایجاد اشتغال‌زایی و استفاده درست از عواید است.»
رییسان ولایات در مورد امتیازات و مسوولیت‌های کارمندان  جلوگیری از غصب و استرداد زمین، صلاحیت‌های کاری  در زمینه استرداد زمین‌های غضب شده، فراهم سازی بودیجه مورد نیاز و  امکانات کاری، ایجاد هماهنگی میان اادارات در  بخش جلوگیری از غصب زمین، اجراات مسوولان قطعه سبز مطابق هدایات رییسان زراعت و فراهم سازی امکانات و صلاحیت لازم در راستای جمع‌آوری عشر و زکات صحبت نمودند.
وزیر زراعت، آبیاری  و مالداری مشکلات و چالش‌های موجود در ریاست‌های زراعت ولایات را استماع نموده و برحل قانونمند آن تاکید نمود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۴:۳
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۱۰۰ دهقان در ولسوالی چاه‌آب تخار

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۱۰۰ دهقان واجد شرایط در پنج قریه ولسوالی چاه آب ولایت تخار  آغاز کرد. هدف این برنامه، افزایش حاصل‌دهی زمین‌های زراعتی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۴:۰
Background image

برگزاری برنامه آگاهی‌دهی از اضرار مواد مخدر و بدیل‌های معیشتی در ولایت بلخ

۲۰ عقرب  ۱۴۰۴ هـ.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری کشور با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، برنامه‌ای را تحت عنوان «آگاهی از اضرار مواد مخدر و بدیل‌های معیشتی» برای دهقانان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۳:۵۹
Background image

نظارت از پروژه احیا و احداث قوریه در ولایت کاپيسا

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی محمدرحیم نعمانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپيسا، از روند کار پروژه احیا و حفاظت جنگلات پسته و چهارمغز و همچنان بخش احیا، حفاظت و احداث قوریه در این. . .

بازگشت به خبرها