وزیر زراعت افغانستان با معین وزارت انرژی روسیه دیدار کرد

user-admin
شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۴:۱۸
د کرنې وزیر د روسیې د انرژۍ وزارت له مرستیال سره وکتل

 

۳۱ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت افغانستان، به همراه هیئتی در حاشیه کنفرانس اقتصادی ۲۰۲۵ روسیه با معین وزارت انرژی این کشور و شماری از مسئولان آن اداره دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، دو طرف درباره همکاری در ساخت بندهای آبی، اعزام انجنیران تخنیکی برای بررسی و تبادل تجربیات در زمینه تکنولوژی‌های نوین آبیاری بحث و تبادل نظر کردند. وزیر زراعت افغانستان با توجه به تجربه موفق کشور روسیه در ساخت بندهای آبی، خواستار همکاری آن کشور در احداث بندها در افغانستان به ویژه انجام پروژه‌های باقی‌مانده بند سرده ولایت غزنی شد.
معین وزارت انرژی روسیه نیز اطمینان همکاری‌های لازم را سپرده  و خاطر نشان کرد که تیم‌های تخنیکی این کشور به برای بررسی و گفتگو درباره پروژه‌ها به افغانستان اعزام خواهند شد.
همچنین، طرفین بر اعزام تیم‌های فنی به هر دو کشور برای بررسی و هماهنگی بیشتر در زمینه شریک سازی تجارب و  مدیریت منابع آب توافق کردند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۱ ثور  ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، دو طرف. . .

بازگشت به خبرها