هفتمین دور آموزش‌های پیش‌رفته محاسبات آب: «برای استفاده‌ی بهتر، آب افغانستان به کنترول نیاز دارد»

content_admin
شنبه ۱۳۹۸/۵/۱۲ - ۱۶:۰
هفتمین دور آموزش‌های پیش‌رفته محاسبات آب

۱۲ اسد ۱۳۹۸
هفتمین دوره‌ی آموزش‌های پیش‌رفته محاسبات آب در وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای کارمندان وزارت‌های زراعت، انرژی و آب و احیا و انکشاف دهات برگزار شد.
این برنامه‌ی آموزشی که برای پنج روز به منظور ظرفیت‌سازی و بلند بردن مهارت‌های استفاده بهتر از منابع آبی و مدیریت بهتر محاسبات آب، برای ۲۶ تن از کارمندان وزارت‌های یاد شده راه‌اندازی شده است.
نصیراحمد درانی وزیر زراعت آبیاری و مالداری در افتتاح این برنامه، روی اهمیت این آموزش‌ها سخن راند و گفت: «نظر به این که افغانستان کشوری است که منابع آبی آن کم بوده و نیاز به مدیریت دارد، بناً این آموزش‌ها هم برای ما بسیار بااهمیت است و باید از آن استفاده درست کنیم.» آقای درانی برگزاری چنین دوره‌های آموزشی را بسیار ضروری دانست و از سازمان خوراکه و زراعت و سفیر هالند در افغانستان خواهان همکاری تخنیکی و مالی هر چه بیش‌تر در این زمینه شد.
هم‌چنان ارنست نورمان سفیر هالند در افغانستان از تجارب کشورش در بخش آب یاد کرد و گفت: «اگر چه هالند تنها بخش تخنیکی و آموزشی این برنامه را به عهده دارد، اما بازهم ما با تجارب‌مان در بخش مدیریت آب برای افغانستان همکاری خواهیم کرد.» سفیر هالند همکاری همه‌جانبه‌ی کشورش را در این بخش با افغانستان اعلام کرد.
رجیندرا کومار آریال رییس سازمان غذا و زراعت ملل متحد «FAO» در افغانستان درباره‌ی تغییر اقلیم و پایین رفتن منابع آبی در سطح جهان و افغانستان صحبت کرد و گفت: «هالند تجربه‌ی کافی در قسمت مدیریت آب دارد و تجاربش برای استفاده درست در مدیریت آب در افغانستان بسیار ضروری است.» در ادامه آریال افغانستان را یک کشور کم‌آب دانست و از سفیر هالند خواهان همکاری تخنیکی و مالی بیش‌تر برای کنترول آب در افغانستان شد.
هم‌چنان ویم بیسنستن متخصص جهانی کنترول آب که در این برنامه از آموزگاران است، افغانستان را کشوری دانست که تنها
۲۰۰ ملی‌متر سالانه از طریق ریزش باران آب دارد و این آب برای استفاده بسیار محدود است، بناً به گفته‌ی او «باید برای کنترول آب خویش مطالعه گسترده در این زمینه صورت بگیرد و آب‌های‌تان را کنترول کنید
این آموزش، شامل هشت دور است. شش دور آن در دبی، دهلی و هانگ‌کانگ برگزار گردیده بود و قرار است که دو دوره دیگر آن در وزارت زراعت افغانستان برگزار شود

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۶:۴۰
Background image

آغاز کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی برای پیشگیری از تب کانگو در ولایت فاریاب


۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور جلوگیری از شیوع بیماری خطرناک تب خون‌دهنده کانگو، آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کمپاین آگاهی‌دهی و دواپاشی را با. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۳۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی درباره تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی یک‌روزه تحت عنوان «تغییر اقلیم و تأثیرات آن بر ولایت بغلان» با حضور نمایندگان ادارات دولتی، پوهنتون بغلان، انجمن‌های زراعتی و جنگلداری، فعالان محیط زیست. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۳/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

توزیع خشکن‌های آفتابی و نظارت از پروژه‌های زراعتی در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۱۳ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی روح‌الله روحانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، برنامه‌های متعدد زراعتی و حمایتی در ولسوالی بگرام این ولایت اجرا و مورد نظارت قرار گرفت.. . .

BACK TO NEWS