ننگرهار، جای برتر تولید سبزی و میوه

content_admin
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۳۰ - ۱۳:۸
ننگرهار، جای برتر تولید سبزی و میوه

۳۰ جدی ۱۳۹۹
ننگرهار یکی از ولایت‌های سرسبز کشور است. باشنده‌گان این ولایت اکثراً به زراعت و مالداری مشغول‌اند. در بسیاری از ولسوالی‌های این ولایت آب فراوان وجود دارد و به همین خاطر، در این ولایت غله‌های فراوان، سبزیجات و میوه‌ها تولید می‌شود.
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار می‌گویند که دهقانان این ولایت در کنار دیگر سبزیجات، بامیه هم کشت می‌کنند و حاصلات خوبی از آن به دست می‌آورند.
به گفته‌ی این مسوولان در نزدیک به همه‌ی ولسوالی‌های ننگرهار بامیه کشت می‌شود و بخشی از دهقانان این ولایت در کشت بامیه مشغولیت دارند.
به اساس آمار ریاست احصاییه وزارت زراعت در سال ۱۳۹۸ بامیه‌ی ننگرهار حاصلات خوبی داشت. در این سال ۱۶۶ هکتار کشت‌زار بامیه در ننگرهار وجود داشت که از آن یک هزار و ۹۹۲ متریک تن بامیه به دست آمد. در حالی که هنوز آمار دقیقی از تولید سال روان وجود ندارد، اما گفته می‌شود که حاصلات این تولید در ننگرهار نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
ریاست زراعت ننگرهار می‌گوید که این ریاست به خاطر افزایش تولیدات، کشت نباتات موسمی را توسعه می‌دهد و تلاش می‌کند تا دهقانان این ولایت عاید بیش‌تر داشته باشند‌ و این ولایت در تولید سبزیجات خودکفا باشد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۱۵:۲۵
Background image

در ولسوالی نهرشاهی ولایت بلخ برای دهقانان آموزش کشت و برداشت زعفران داده شد

۲۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ با همکاری موسسه "دست به دست" برای ۵۰ تن از دهقانان در مناطق شهرک ترکمانیه، اوته‌قل و سیاه‌گرد ولسوالی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۱۴:۴۲
Background image

دکابل خاک جبار ولسوالی کې ۲۳ بېوزلو او معلولو کورنیو ته نسلي وزې ووېشل شوې

۲۲ وږی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ رَبِیعُ الْأَوَّل ۱۴۴۷ هـ.ق
د کابل د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست د هڅو په پایله کې، د«ډي.آر.سي» مؤسسې په مالي او د «آر.آر.اې.اې» مؤسسې په تخنیکي همکارۍ د کابل. . .

شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۱۴:۴۱
Background image

آغاز کمپاین واکسیناسیون طاعون نشخوارکنندگان کوچک در بدخشان

۲۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با همکاری سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، کمپاین سراسری واکسیناسیون طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) را آغاز نمود.
مراسم. . .

بازگشت به خبرها