نشست تهیه پلان سهل‌سازی سرمایه‌گذاری برای سکتور خصوصی در بخش زراعت و مالداری برگزار شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۹/۳ - ۱۰:۳۹
نشست تهیه پلان سهل‌سازی سرمایه‌گذاری برای سکتور خصوصی در بخش زراعت و مالداری برگزار شد

نشست تهیه پلان سهل‌سازی سرمایه‌گذاری برای سکتور خصوصی در بخش زراعت و مالداری تحت سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و حضور رؤسا و مشاوران سکتور زراعت برگزار گردید.
در این نشست، مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری سخنرانی کرده و تأکید نمود که هدف از برگزاری این جلسه، شریک‌سازی نظریات و بحث پیرامون تهیه پلان جامع جهت تشویق سرمایه‌گذاران برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف زراعت و مالداری می‌باشد. وی افزود: "ضرورت است که پلان جامع ترتیب دهیم تا برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف از جمله ماهی‌پروری، مرغ‌پروری، مالداری، ایجاد فارم‌های زراعتی و احیای منابع طبیعی زمینه‌های مناسب فراهم گردد."
مولوی عثمانی در ادامه اظهار داشت که هدف این پلان، تشویق سرمایه‌گذاران و ایجاد شرایطی است که مردم از فقر و غربت رهایی یابند و سرمایه‌گذاران بتوانند با اطمینان در این بخش‌ها سرمایه‌گذاری کنند.
در ادامه نشست، رؤسا و مشاوران حاضر گزارش فعالیت‌های خود را ارائه داده و نظریات‌شان را برای تهیه پلان سهل‌سازی سرمایه‌گذاری در سکتور زراعت و مالداری شریک ساختند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۶
Background image

جلسه مسئولین منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برای بررسی طرح افزایش و مدیریت عواید برگزار شد

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به ریاست مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور مولوی نصرالله مظهری، رئیس تنظیم علفچرها، ملا سراج‌الحق میرویس ذاکری. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۴:۳۴
Background image

۶۲ راس بزهای شیری برای باشنده گان ولایت تخار توزیع می‌شود

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار اعلام کرد که بزهای شیری پروژه دفتر آغاخان تحت نام‌های CE-LIVE و CRLG، در آینده برای مستفیدین منتخب در ولسوالی‌های کلفگان، فرخار. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۹/۲۳ - ۱۲:۱۹
Background image

توزیع ۱۵۰۰ اصله نهال بادام و لوازم آبیاری برای ۷۵ باغدار در ولسوالی خاکجبار کابل

۲۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت ولایت کابل با همکاری موسسه شلتر فار لایف، ۱۵۰۰ اصله نهال بادام را برای ۷۵ نفر از باغداران ولسوالی خاکجبار توزیع نمود. 
این باغداران قبلاً مورد سروی قرار. . .

بازگشت به خبرها