نشست اطمینان‌دهی برای کارمندان وزارت زراعت برگزار شد 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۰/۷/۷ - ۱۰:۱۳
نشست اطمینان‌دهی برای کارمندان وزارت زراعت برگزار شد 

7 /میزان/1400 هـ.ق
19صفرالمظفر/ 1443 هـ.ق 
مولوی صدراعظم، معین زراعت و مالداری و مولوی فضل‌ الباري فضلی، معین مالی و اداری وزارت زراعت ا.ا.ا امروز طی نشستی به کارمندان این وزارت از آغاز کار دوباره اطمینان دادند .
این برنامه با تلاوت آیتی چند از کلام‌الله مجید آغاز شد.
مولوي صدراعظم معین زراعت و مالداری ا.ا.ا در این برنامه از کارمندان این وزارت به خاطر برگشت دوباره‌شان به کار سپاس‌گزاری کرده گفت: «برخورد ما با شما برادروار خواهد بود و ما تلاش می‌کنیم که از استعداد‌های شما استفاده شود.» صدراعظم افزود: «کوشش می‌کنیم که وزارت زراعت، آبیاری و مالداری دوباره سرپا ایستاده شود و هر مشوره خوبی که هر کس داشته باشد مرتبط به زراعت، آبیاری و مالداری، از آن استفاده می‌کنیم.»
 مولوي فضل الباري فضلي معین مالی و اداری وزارت زراعت گفت: «وزارت زراعت یک وزارت خدماتی در سطح افغانستان است و این وزارت مربوط به مردم افغانستان است، نه مربوط به تجار و یا دیگر بخش‌ها و ما هم مسؤل هستیم که برای دهقانان سهولت ایجاد کنیم و فرصت‌ها را مهیا سازیم. ما مسؤل هستیم، چه در بخش زراعت، آبیاری و مالداری و چه دیگر بخش‌ها خدمت کنیم.»
فضل‌ الباري فضلی خطاب به کارمندان وزارت زراعت گفت: «شما در بخش‌های کاری خود تجربه دارید و ما و شما باید همه با‌هم هر بخش را متوجه شویم و خدمت خود را با اخلاص و صداقت ارایه کنیم.»
پس از معرفی رسمی رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری توسط رهبری امارت اسلامی افغانستان، این اولین روز است که همه  کارمندان وزارت زراعت به وظایف‌شان برگشته‌اند.
این نشست با دعا و تلاوت چند آیت از کلام‌الله مجید خاتمه یافت.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۲۶
Background image

توزیع نهال و وسایل مربوط به هنگ برای دهاقین در ولسوالی چمتال بلخ


۶ قوس ۱۴۰۴  هـ.‌ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ به همکاری مالی وزارت زراعت برای ۲۰ تن دهاقین پیش‌قدم در ولسوالی چمتال، نهال و بسته‌های زراعتی مرتبط به نبات هنگ توزیع کرد.
بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۲:۲۲
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای ۱۹۸ مالدار در ولسوالی درزاب جوزجان


۶ قوس ۱۴۰۴ هـ‌.ش
 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری جوزجان برنامه آموزشی ویژه مالداران را برای ۱۹۸ تن از باشندگان هشت قریه ولسوالی درزاب تدویر کرد.
این برنامه آموزشی با همکاری دفتر پی‌آر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۶ - ۱۱:۱۸
Background image

۲۰۰ جریب زمین امارتی در کاپیسا برای ایجاد فارم زراعتی به قرارداد سپرده شد


۶ قوس  ۱۴۰۴ هـ‌.ش 
۲۰۰ جریب زمین امارتی در ساحه شندغر ولسوالی کوهبند ولایت کاپیسا برای ایجاد فارم زراعتی از سوی مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپيسا به شرکت مجاهد مومند. . .

بازگشت به خبرها