ملاقات وزیر زراعت و نماینده‌ی برنامه‌ی غذایی جهان روی ایجاد ذخیره‌های استراتژیک غله

mail-admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۴/۲۴ - ۱۶:۷
WFP

۲۴ سرطان ۱۳۹۸

نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و زلاتن میلیسیک نماینده‌ی برنامه‌ی جهان در افغانستان، «WFP»، در دیداری روی تطبیق هرچه بهتر پروژه ذخایر استراتژیک غله‌جات تاکید کردند.

این دیدار که امروز در دفتر کار وزیر زراعت صورت گرفت، در آن روی تقویت ارتباط و همکاری میان دو طرف نیز تاکید شد.

نصیراحمد درانی در این دیدار گفت که میزان تولید گندم امسال در افغانستان قناعت‌بخش است و از سازمان غذایی جهان خواست تا به منظور توزیع مواد غذایی به آسیب‌دیده‌گان و نیازمندان از گندم داخلی خریداری کند.

آقای درانی هم‌چنین گفت که ظرفیت و تجربه تخنیکی به خاطر ساخت سیلوهای جدید در افغانستان کم است و از سازمان غذایی جهان خواست تا وزارت زراعت در بخش تخنیکی ساخت سیلوهای جدید همکاری کند.

زلاتن میلیسیک نماینده سازمان غذایی جهان گفت که این سازمان آماده‌ی هر نوع همکاری با وزارت زراعت است. او گفت در بخش ساخت سیلوهای جدید و تطبیق درست پروژه ساخت ذخایر استراتژیک غله‌جات وزارت زراعت همکاری می‌کند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در کابل برگزار شد

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کابل با حضور نمایندگان ریاست احیا و انکشاف دهات، دفتر یونما، سازمان غذا و زراعت ملل متحد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۶
Background image

سفر رئیس زراعت فاریاب به ولسوالی خواجه سبزپوش

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی جان‌مراد وقار رئیس زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب در رأس یک هیئت رسمی به ولسوالی خواجه سبزپوش سفر کرد.
او در جریان این سفر با علما، محاسن‌سفیدان، متنفذین،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۵
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت افغانستان از  فابریکه تولید روغن آفتاب‌پرست در ترکیه

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، در جریان سفر به کشور ترکیه، با رهبری فابریکه تولید. . .

بازگشت به خبرها