ملاقات وزیر زراعت با نماینده UNDP و مسوولان دفتر بنیاد‌ صلح

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۰/۵/۴ - ۲۰:۴
ملاقات وزیر زراعت با نماینده UNDP و مسوولان دفتر بنیاد‌ صلح

۴ اسد ۱۴۰۰
داکتر انوارالحق احدی، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، با ناهید سرابی، نماینده اداره انکشاف ملل متحد (UNDP) و مسوولان دفتر بنیاد‌ صلح (Roots of Peace) در مورد جزئیات شش پروژه کوچک گفت‌وگو کردند.
در این دیدار که جان هایدو، رییس پروژه توسعه روستایی کشاورزی مبتنی بر جامعه و دسترسی به بازارهای بین‌المللی‌(CBARD-AIM)   و حمید انصاری، مسوول برنامه‌های بنیاد صلح و همکاران‌شان حضور داشتند، آن‌ها اسناد شش پروژه کوچک (گرنت) را به منظور بحث روی جزئیات آن، به وزیر زراعت ارائه کردند.
قرار است در قالب این پروژه‌ها، شش سرد‌خانه با ظرفیت دو هزار و ۳۲۷ متریک‌تُن سبزی و میوه تازه ساخته شود. این سردخانه‌ها در ولایت‌های کابل، فراه، هرات، بادغیس و ننگرهار توسط دفتر بنیاد صلح از طریق پروژه توسعه روستایی کشاورزی مبتنی بر جامعه و دسترسی به بازارهای بین‌المللی (CBARD-AIM) ساخته می‌شود.
 هزینه ساخت این سردخانه‌ها از سوی دفتر مواد مخدر و اجرای قانون بین‌المللی وزارت خارجه ایالات متحده امریکا (INL) به همکاری اداره انکشافی ملل متحد (UNDP) تمویل می‌شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۸
Background image

جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در کابل برگزار شد

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش 
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در تالار ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کابل با حضور نمایندگان ریاست احیا و انکشاف دهات، دفتر یونما، سازمان غذا و زراعت ملل متحد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۶
Background image

سفر رئیس زراعت فاریاب به ولسوالی خواجه سبزپوش

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی جان‌مراد وقار رئیس زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب در رأس یک هیئت رسمی به ولسوالی خواجه سبزپوش سفر کرد.
او در جریان این سفر با علما، محاسن‌سفیدان، متنفذین،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۳ - ۱۱:۲۵
Background image

بازدید هیئت وزارت زراعت افغانستان از  فابریکه تولید روغن آفتاب‌پرست در ترکیه

۱۳ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به رهبری مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، در جریان سفر به کشور ترکیه، با رهبری فابریکه تولید. . .

بازگشت به خبرها