معین مسلکی وزارت زراعت در کنفرانس پاسخ دهی به ملت کارکرد یک‌ساله این وزارت را بیان کرد

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۵/۱۱ - ۱۸:۱۲
ملت ته د حساب ورکونې په کنفرانس کې دکرنې وزارت مسلکي مرستيال له خوا ددې وزارت يوکلن کړنې بيان شول

۱۱ اسد ۱۴۰۱ هـ.ش
مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در برنامه حساب‌دهی دولت به ملت، در مرکز اطلاعات و رسانه‌های حکومت به ارایه‌ی گزارش کاری یک‌ساله این وزارت پرداخته و به سوال‌های خبرنگاران پاسخ گفتند.
مولوی صدراعظم معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری بر اهمیت زراعت در اقتصاد کشور تاکید کرده گفت: به‌منظور بلند بردن اقتصاد دهاقین، در بخش زراعت، مصونیت خوب مالداری و در حفظ جنگلات طوری اقدام شده که در بیست سال گذشته مثال آن پیدا نمی‌شود.
مولوی صدراعظم کانال قوش تیپه را در زراعت پر ارزش خوانده گفت: ما برای دهاقین، مالداران و مردم طوری فعالیت‌های نماییم که در بخش زراعت خود کفا شویم. جنگلات که در بیست یا 40 سال قطع شدند ما میکانیزم جور کردیم که محفوظ بماند، جنگلات پسته نیز مدیریت شده و ما توانستیم آن را کنترول کنیم در بخش جلغوزه بازاریابی کردیم.
در همین حال مولوی مصباح مستعین رییس اطلاعات و ارتباط عامه و سخنگوی وزارت زراعت به جزییات کامل دست آورد یک‌ساله این وزارت پرداخته گفت: وزارت زراعت آبیاری و مالداری فعالیت های زیاد داشته اما در چهار بخش فشرده شده است، تولید محصولات زراعتی و باغداری، حمایت و تقویه پایدار منابع طبیعی، بلند بردن سطح تولید مالداری از لحاظ کمی و کیفی و پیشبرد کارهای اداری می‌باشد.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در نظر دارد تا در سال‌های آینده نیز با برنامه ریزی و شکل بهتر، برنامه‌های بیش‌تری را برای خدمت‌رسانی به دهقانان، باغداران و مالداران عملی سازد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۳:۴۳
Background image

دیدار رئیس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت با اعضای اتحادیه‌های زراعتی و مالداری هرات

۲۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی رئیس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سفری به ولایت هرات با حضور مولوی عبدالحی شاکر رئیس زراعت این ولایت، با اعضای. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۲:۵۶
Background image

سفر رئیس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت به ولایت هرات

۲۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی رئیس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همراه هیأتی از کارمندان این ریاست به ولایت هرات سفر کرد.
در جریان این سفر، وی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۲:۲۶
Background image

توزیع بز شیرده به افراد بهبود یافته از اعتیاد در ولایت غزنی

۲۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش 
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با همکاری موسسه «اکشن اید» و حمایت مالی این موسسه، برنامه توزیع بز شیرده را برای خانواده‌هایی اجرا کرد که اعضای آن‌ها پیش از. . .

بازگشت به خبرها