معین زراعت و مالداری با معاون برنامه توسعه سازمان ملل متحد دیدار کرد

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۷ - ۱۲:۳
د کرنې او مالدارۍ مرستیال د ملګرو ملتونو د پرمختیایي پروګرام له مرستیالې سره وکتل

۲۷ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با خانم «دیول»، معاون برنامه توسعه سازمان ملل متحد (UNDP) دیدار و گفتگو کرد.
مولوی صدراعظم عثمانی در این دیدار اظهار داشت: «اولویت وزارت زراعت تطبیق پروژه‌های انکشافی است که تأثیر مثبت و مثمری بر مردم و دهاقین داشته باشد.» وی افزود: «ما یک پلان استراتیژیک پنج‌ساله تهیه کرده‌ایم که در تطبیق برنامه‌های انکشافی ما را یاری می‌دهد و برای تطبیق آن بودجه‌ای نیز به منظور ارائه بدیل کشت کوکنار اختصاص داده‌ایم»
خانم دیول در این دیدار گفت: «ایجاد هماهنگی و داشتن راهکارهایی مانند پلان استراتیژیک به ما کمک می‌کند تا برنامه‌های مختلف انکشافی را به شکل مؤثر تطبیق نماییم».
در این ملاقات همچنین پیرامون اولویت‌های وزارت زراعت، تطبیق پروژه‌های انکشافی، ارائه بدیل کشت کوکنار و ترویج آن، تطبیق یک پروژه در ولایت پکتیکا توسط موسسه همکار و اهمیت هماهنگی میان وزارت زراعت و موسسات بین‌المللی بحث و تبادل نظر شد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۷ - ۱۰:۶
Background image

نظارت از جریان اعمار حوض‌های ذخیره آب برای ۲۵ قطعه باغ ناک در ولسوالی ارگو بدخشان

۱۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
انجنیر نصیر احمد احمدی آمر امور زراعتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، از جریان کار اعمار حوض‌های ذخیره آب برای ۲۵ قطعه باغ ناک در ولسوالی ارگو این ولایت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۷ - ۹:۵۸
Background image

برگزاری ورکشاپ آموزشی برای ده‌ها تن از دهاقین و مستفیدشوندگان پروژه تنظیم علفچرها در غور

 ۱۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، به‌منظور بلندبردن سطح آگاهی جوامع محلی در مورد اهمیت علفچرها و استفاده درست از منابع طبیعی، ورکشاپ آموزشی را برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۸/۱۷ - ۹:۵۶
Background image

رئیس جدید زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان معرفی شد

۱۷ عقرب ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی حیات‌الله قیومی «زرقاوی» به اساس پیشنهاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و حکم مقام عالی ریاست‌الوزرا، به‌عنوان رئیس جدید زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان تعیین. . .

BACK TO NEWS