معین زراعت و مالداری با معاون برنامه توسعه سازمان ملل متحد دیدار کرد

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۷ - ۱۲:۳
د کرنې او مالدارۍ مرستیال د ملګرو ملتونو د پرمختیایي پروګرام له مرستیالې سره وکتل

۲۷ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با خانم «دیول»، معاون برنامه توسعه سازمان ملل متحد (UNDP) دیدار و گفتگو کرد.
مولوی صدراعظم عثمانی در این دیدار اظهار داشت: «اولویت وزارت زراعت تطبیق پروژه‌های انکشافی است که تأثیر مثبت و مثمری بر مردم و دهاقین داشته باشد.» وی افزود: «ما یک پلان استراتیژیک پنج‌ساله تهیه کرده‌ایم که در تطبیق برنامه‌های انکشافی ما را یاری می‌دهد و برای تطبیق آن بودجه‌ای نیز به منظور ارائه بدیل کشت کوکنار اختصاص داده‌ایم»
خانم دیول در این دیدار گفت: «ایجاد هماهنگی و داشتن راهکارهایی مانند پلان استراتیژیک به ما کمک می‌کند تا برنامه‌های مختلف انکشافی را به شکل مؤثر تطبیق نماییم».
در این ملاقات همچنین پیرامون اولویت‌های وزارت زراعت، تطبیق پروژه‌های انکشافی، ارائه بدیل کشت کوکنار و ترویج آن، تطبیق یک پروژه در ولایت پکتیکا توسط موسسه همکار و اهمیت هماهنگی میان وزارت زراعت و موسسات بین‌المللی بحث و تبادل نظر شد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۳۰ - ۱۱:۳۲
Background image

آغاز شاخه‌بُری درختان در بلخ

۳۰ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ اعلام کرد که روند شاخه‌بُری درختان میوه به‌منظور بهبود رشد و افزایش حاصل‌دهی در مربوطات این ریاست آغاز شده است.
این برنامه با همکاری. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۳۰ - ۱۰:۵۳
Background image

بازدید رئیس زراعت از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی فرخار

۳۰ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی فرخار بازدید کرده و وضعیت فعالیت‌های زراعتی این مدیریت را مورد بررسی قرار داد.
در جریان این بازدید، قاری قطب. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۳۰ - ۱۰:۱
Background image

به ۱ هزار ۲۰۰ خانواده بازگشته از مهاجرت  در لوگر روند توزیع گندم و کمک‌های نقدی آغاز شد

۲۹ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱ رمضان‌المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
به اساس لطف و توجه ویژهٔ عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، روند توزیع کمک‌ها به ۱۲۰۰ خانواده بازگشته از مهاجرت در ولایت لوگر آغاز شد.
این کمک‌ها. . .

بازگشت به خبرها