معین زراعت و مالداری با معاون برنامه توسعه سازمان ملل متحد دیدار کرد

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۷ - ۱۲:۳
د کرنې او مالدارۍ مرستیال د ملګرو ملتونو د پرمختیایي پروګرام له مرستیالې سره وکتل

۲۷ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با خانم «دیول»، معاون برنامه توسعه سازمان ملل متحد (UNDP) دیدار و گفتگو کرد.
مولوی صدراعظم عثمانی در این دیدار اظهار داشت: «اولویت وزارت زراعت تطبیق پروژه‌های انکشافی است که تأثیر مثبت و مثمری بر مردم و دهاقین داشته باشد.» وی افزود: «ما یک پلان استراتیژیک پنج‌ساله تهیه کرده‌ایم که در تطبیق برنامه‌های انکشافی ما را یاری می‌دهد و برای تطبیق آن بودجه‌ای نیز به منظور ارائه بدیل کشت کوکنار اختصاص داده‌ایم»
خانم دیول در این دیدار گفت: «ایجاد هماهنگی و داشتن راهکارهایی مانند پلان استراتیژیک به ما کمک می‌کند تا برنامه‌های مختلف انکشافی را به شکل مؤثر تطبیق نماییم».
در این ملاقات همچنین پیرامون اولویت‌های وزارت زراعت، تطبیق پروژه‌های انکشافی، ارائه بدیل کشت کوکنار و ترویج آن، تطبیق یک پروژه در ولایت پکتیکا توسط موسسه همکار و اهمیت هماهنگی میان وزارت زراعت و موسسات بین‌المللی بحث و تبادل نظر شد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۹:۴۲
Background image

در ۱۵ ولسوالی ننگرهار برای ایجاد کشتزارهای نمایشی جواری، کمک‌های زراعتی به شماری از دهقانان توزیع شد

۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور ایجاد ۳۰ کشتزار نمایشی جواری در ۱۵ ولسوالی ولایت ننگرهار، تخم‌های اصلاح‌شده جواری، کودهای کیمیاوی و کمک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۹:۰
Background image

هیئت تخنیکی برای سروی نیازمندی‌های فارم تحقیقاتی گنج‌آباد به اشکاشم اعزام شد

۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
به هدایت رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، یک هیئت تخنیکی به‌منظور سروی و بررسی نیازمندی‌های فارم تحقیقاتی گنج‌آباد ولسوالی اشکاشم به این ولسوالی اعزام شد.
این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۲۸
Background image

وزیر زراعت با شارژدافیر ترکیه درباره گسترش همکاری‌های تجاری و تسهیلات ویزه دیدار کرد

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با سادین آییلدیز شارژدافیر کشور ترکیه در افغانستان، بر گسترش روابط تجاری، افزایش صادرات محصولات زراعتی و فراهم. . .

بازگشت به خبرها