معین زراعت و مالداری با معاون برنامه توسعه سازمان ملل متحد دیدار کرد

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۷ - ۱۲:۳
د کرنې او مالدارۍ مرستیال د ملګرو ملتونو د پرمختیایي پروګرام له مرستیالې سره وکتل

۲۷ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش

مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با خانم «دیول»، معاون برنامه توسعه سازمان ملل متحد (UNDP) دیدار و گفتگو کرد.
مولوی صدراعظم عثمانی در این دیدار اظهار داشت: «اولویت وزارت زراعت تطبیق پروژه‌های انکشافی است که تأثیر مثبت و مثمری بر مردم و دهاقین داشته باشد.» وی افزود: «ما یک پلان استراتیژیک پنج‌ساله تهیه کرده‌ایم که در تطبیق برنامه‌های انکشافی ما را یاری می‌دهد و برای تطبیق آن بودجه‌ای نیز به منظور ارائه بدیل کشت کوکنار اختصاص داده‌ایم»
خانم دیول در این دیدار گفت: «ایجاد هماهنگی و داشتن راهکارهایی مانند پلان استراتیژیک به ما کمک می‌کند تا برنامه‌های مختلف انکشافی را به شکل مؤثر تطبیق نماییم».
در این ملاقات همچنین پیرامون اولویت‌های وزارت زراعت، تطبیق پروژه‌های انکشافی، ارائه بدیل کشت کوکنار و ترویج آن، تطبیق یک پروژه در ولایت پکتیکا توسط موسسه همکار و اهمیت هماهنگی میان وزارت زراعت و موسسات بین‌المللی بحث و تبادل نظر شد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۵:۴۲
Background image

نشست به‌منظور بهبود فعالیت‌های مرکز واحد تثبیت اراضی برگزار شد

۱۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور ارزیابی و تقویت هماهنگی فعالیت‌های مرکز واحد تثبیت اراضی، نشست مهمی در ریاست تصفیه اراضی مربوط وزارت زراعت، آبیاری و مالداری. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۴:۲
Background image

فرصت ویژه برای تولیدکنندگان و متشبثان سکتور زراعت و مالداری کشور

ریاست انکشاف سکتور خصوصی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان از شما دعوت می‌کند تا در  میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری در بادام‌باغ کابل غرفه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۵ - ۱۴:۱
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی سکتور زراعت و انکشاف دهات در فاریاب

۱۵ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت فاریاب به‌منظور بررسی روند تطبیق برنامه نهال‌شانی خزانی ۱۴۰۴ و کمپاین ملی نهال‌شانی بهاری ۱۴۰۵، تحت ریاست مولوی جان‌مراد وقار رئیس. . .

بازگشت به خبرها