معین زراعت و مالداری با مسوولان جندر UNAMA دیدار کرد

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۱/۱۲/۲ - ۱۰:۴۴
معین زراعت و مالداری با مسوولان جندر UNAMA دیدار کرد

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با  نونو هیمو افسر ارشد بخش جندر، لیزا ریفکا افیسر بخش جندر و جورج اردونگو کارمند بخش جندر یونما دیدار و گفتگو نمود.
مولوی صدراعظم عثمانی در این دیدار گفت:« ملل متحد و یونما باید از انصاف کار بگیرد، حقوق را که خداوند برای زنان داده است امارت اسلامی به آن متعهد است، امسال نزدیک به دومیلیون افغانی را برای اقتصاد خانواده‌ها تخصیص داده ایم، برای رشد زنان و خانواده‌ها آموزش‌های حرفوی را راه اندازی کرده ایم.»
مولوی صدراعظم علاوه کرد: در نمایشگاه بهاری سال جدید غرفه‌های صنایع دستی و تولیدات زنان به نمایش گذاشته می‌شود، هم‌چنان صندق قرضه‌دهی یا "ADF" نیز برای دهاقین متشبث عرضه خدمات قرضه‌دهی اسلامی را ارایه می‌کند.
مسوولان یونما در این دیدار گفته اند، ما باید زمینه کار و آموزش فنی و حرفوی برای زنان را مهیا، امکانات را فراهم و زمینه تولید، آموزش و ارایه محصولات زنان به مارکیت ایجاد نماییم، این که چگونه زنان کار نمایند و حمایت انجوها را داشته باشند راه‌کاری داشته باشیم.
UNAMA  هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان مجموعه از ائتلاف سیاسی است که در سال 2002 میلادی از طرف شورای امنیت به درخواست افغانستان شکل گرفت. هدف این مجموعه کمک به دولت و مردم افغانستان و برای تثبیت صلح پایدار است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۹
Background image

بهره‌برداری از چکدم‌ها و حوض‌های ذخیره آب در فاریاب برای تقویت مدیریت منابع آبی

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب با همکاری یک نهاد همکار، پروژه اعمار دو باب چکدم و دو حوض ذخیره آب را به هدف بهبود مدیریت منابع آبی و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۷
Background image

آغاز پاک‌کاری کانال‌ها و جوی‌های فارم تحقیقاتی باغ ذخیره تالقان در تخار

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال ۱۴۴۶ هـ.ق
کار عملی پاک‌کاری کانال‌ها و جوی‌های فارم تحقیقاتی باغ ذخیره تالقان ولایت تخار با حضور قاری قطب‌الدین دهنوی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری تخار آغاز شد. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۱/۱۱ - ۱۴:۴۶
Background image

بازدید و نظارت از فارم‌های گاوداری جدید در ولایت فراه

۱۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ شوال المکرم ۱۴۴۷ هـ.ق
به ادامه برنامه‌های ترویجی و نظارتی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فراه، از چهار باب فارم گاوداری جدیدالتأسیس در این ولایت بازدید و نظارت. . .

بازگشت به خبرها