معین آبیاری و منابع طبیعی به دهقانان در قندهار: وزارت زراعت متعهد است که با شما همکاری همه‌جانبه کند

mail-admin
پنجشنبه ۱۳۹۹/۱۰/۲۵ - ۱۲:۴۷
معین آبیاری و منابع طبیعی به دهقانان در قندهار: وزارت زراعت متعهد است که با شما همکاری همه‌جانبه کند

۲۵  جدی ۱۳۹۹
حشمت‌الله غفوری، معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، در جریان سفرش به ولایت قندهار با شماری از دهقانان، باغداران و مالداران آن ولایت دیدار و با آن‌ها درباره‌ی آخرین فعالیت‌ها، مشکلات و چالش‌های بخش‌های کاری‌شان به صورت همه‌جانبه گفت‌وگو کرد.
در این نشست نماینده‌گان دهقانان، باغداران و مالداران به نوبت، از کارکردهای وزارت زراعت در بخش‌های زراعت، باغداری و مالداری قدردانی کردند و در کنار آن مشکلات و چالش‌های سرراه کار خودشان در این بخش‌ها را با معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت در میان گذاشتند. آنان هم‌چنان خواهان یافتن راه‌حل برای مشکلات‌شان و نیز افزایش توجه وزارت زراعت به بخش‌های کاری خودشان شدند.
در همین حال حشمت‌الله غفوری معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، پس از شنیدن خواست‌ها و مشکلات نماینده‌گان دهقانان، باغداران و مالداران ولایت قندهار به آنان گفت: «وزارت زراعت متعهد است که با توجه به امکانات خود، مشکلات در بخش‌های یادشده را تا اندازه‌ای کاهش بدهد و به خاطر تقویت سکتورهای یادشده به شما همکاری‌های همه‌جانبه کند.»

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۲ - ۱۴:۲۷
Background image

جلسه رهنمود ساخت بودجه در وزارت زراعت برگزار شد

۲۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه رهنمود ساخت بودجه سال مالی ۱۴۰۵ به رهبری مولوی صدرعظم عثمانی معین زراعت و مالداری و با اشتراک رییسان سکتوری و خدماتی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در معینیت زراعت. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۲ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در بلخ

۲۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات ولایت بلخ به رهبری ملا محی‌الدین خاکسار و با اشتراک اعضای سکتور در مقام ریاست زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید.
جلسه با تلاوت آیاتی. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۲ - ۹:۳۴
Background image

توزیع تخم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی در دایکندی

۲۲ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری دایکندی با هماهنگی موسسات همکار بخش زراعت، در سال ۱۴۰۴ مقدار مجموعی ۲۷۹٫۹۷ تن تخم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی را در سطح این ولایت توزیع. . .

بازگشت به خبرها