معرفی رییس جدید تخنیک و ترانسپورت وزارت زراعت 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۴/۳ - ۱۰:۵۳
معرفی رییس جدید تخنیک و ترانسپورت وزارت زراعت 

۳ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی شمس الله محمد به اساس پیشنهاد وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و منظور مقام ریاست الوزرا امارت اسلامی افغانستان به حیث رییس تخنیک و ترانسپورت تعین و از سوی معینان این وزارت به کارمندان آن اداره معرفی شد.
طی برنامهای با حضور مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری، مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع طبیعی و شماری از روئسا و کارمندان وزارت زراعت مولوی شمس الله محمد رسما به حیث رئیس تخنیک و ترانسپورت معرفی و به کارش آغاز کرد.
در این برنامه معینان وزارت زراعت تاکید بر در نظر گیری اخلاص و تقوا در پیش برد امور کرده و خواستار موفقیت رئیس جدید تخنیک و ترانسپورت در پیش برد امور محوله شدند.
مولوی شمس الله محمد پیش از این در بست‌های ریاست توسعه سکتور خصوصی، ریاست عمومی عشر و زکات و مشاوریت معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت ایفای وظیفه نموده است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۳:۴۳
Background image

دیدار رئیس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت با اعضای اتحادیه‌های زراعتی و مالداری هرات

۲۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیرمحمد حاتمی رئیس اطلاعات و آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در سفری به ولایت هرات با حضور مولوی عبدالحی شاکر رئیس زراعت این ولایت، با اعضای. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۲:۵۶
Background image

سفر رئیس اطلاعات و آگاهی عامه وزارت زراعت به ولایت هرات

۲۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی رئیس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به همراه هیأتی از کارمندان این ریاست به ولایت هرات سفر کرد.
در جریان این سفر، وی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۵ - ۱۲:۲۶
Background image

توزیع بز شیرده به افراد بهبود یافته از اعتیاد در ولایت غزنی

۲۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش 
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی با همکاری موسسه «اکشن اید» و حمایت مالی این موسسه، برنامه توزیع بز شیرده را برای خانواده‌هایی اجرا کرد که اعضای آن‌ها پیش از. . .

بازگشت به خبرها