معاون اول افغانستان بانک از نمایشگاه محصولات زراعتی بازدید کرد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۲/۱۲/۲۷ - ۱۱:۵۰
معاون اول افغانستان بانک از نمایشگاه محصولات زراعتی بازدید کرد

۲۷ حوت ۱۴۰۱ هـ.ش
مولوی نوراحمد آغا معاون اول بانک مرکزی افغانستان از بیست‌و‌هشتمین نمایشگاه محصولات زراعتی که توسط وزارت زراعت در بادام باغ کابل راه اندازی شده است بازدید کرد.
مولوی نور احمد آغا در دومین روز نمایشگاه محصولات زراعتی از غرفه‌های نمایشگاه محصولات زراعتی بازدید کرده و برگزاری چنین نمایشگاه ها را به منظور بازاریابی محصولات زراعتی و مالداری افغانستان سودمند دانسته و از تلاش‌های وزارت زراعت در برگزاری این نمایشگاه قدردانی کرد.
در همین حال در حاشیه این بازدید معاون اول بانک مرکزی با مولوی فضل الباری فضلی معین مالی و اداری وزارت زراعت نیز دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار دو طرف در مورد فراهم سازی سهولت‌ها جهت بازاریابی محصولات زراعتی و راه‌یابی محصولات زراعتی و مالداری افغانستان به بازارهای جهانی بحت و تبادل نظر کردند.
در این دیدار مولوی نصرت الله طلحه رییس عمومی تحقیقات زراعتی وزارت زراعت، مولوی حمید الله ارشاد رییس منابع بشری وزارت زراعت، حافظ مولوی مفتاح الدین متقی رییس دعوت و ارشاد وزارت زراعت و شماری از مسوولان بانک مرکزی افغانستان  نیز حضور داشتند.
بیست‌وهشتمین نمایشگاه محصولات زراعتی در بادام باغ کابل از تاریخ ۲۴ الی ۲۷ حوت ۱۴۰۱ به منظور بازاریابی محصولات زراعتی و مالداری از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالدرای برگزار شده است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۱۰:۴۷
Background image

پروژه بررسی و نمونه‌گیری خون از حیوانات برای تشخیص بیماری بروسلوز در بادغیس آغاز شد

۲۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس، به‌منظور تشخیص موجودیت و تعیین میزان شیوع بیماری بروسلوز در این ولایت، پروژه بررسی این بیماری و نمونه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۷ - ۹:۳۶
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت فعالیت‌های ریاست زراعت بدخشان را بررسی کرد

۲۷ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت بدخشان با مسئولان و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و روند فعالیت‌ها و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۲۶ - ۱۶:۲۶
Background image

برگزاری ورکشاپ سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت فاریاب

۲۶ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ورکشاپ آموزشی سه‌روزه ارتقای ظرفیت برای کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب در مرکز و ولسوالی‌ها، از سوی ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها