مشکلات تولیدکننده‌گان بادام دایکندی بررسی شد؛ غرفه‌ی فابریکه‌های لبنیات دایکندی در شهرک جدید نیلی ایجاد می‌شود

content_admin
شنبه ۱۳۹۹/۹/۲۲ - ۱۴:۳۲
مشکلات تولیدکننده‌گان بادام دایکندی بررسی شد؛ غرفه‌ی فابریکه‌های لبنیات دایکندی در شهرک جدید نیلی ایجاد می‌شود

۲۲ قوس ۱۳۹۹
تولیدکننده‌گان بادام و لبنیات، در دیدار با والی و مسوولان ولایت دایکندی، مشکلات‌شان را مطرح کردند.
در این دیدار، تولیدکننده‌گان بادام، مسوولان فابریکه‌های لبنیات، اتحادیه‌های تولیدکننده، مسوولان مؤسسه‌های همکار نیز حاضر بودند.
تولیدکننده‌گان بادام و فعالان سکتور لبنیات کمبود بازار را مشکل اساسی خودشان دانستند.
احمدضیا همدرد، ‌والی دایکندی پس از شنیدن مشکلات آنان، به تولیدکننده‌گان، از جمله باغداران بادام گفت که اگر روی کیفیت تولید بیش‌تر کار کنند، ‌بقیه مشکلات‌شان را اداره‌ی وی حل می‌کند.
در همین حال به خاطر افزایش فروش تولیدات فابریکه‌های لبنی، در هم‌آهنگی با مؤسسه‌ی اکسفام فیصله شد که در شهرک جدید نیلی، غرفه‌ی تولیدات فابریکه‌های لبنیات این ولایت ایجاد شود تا میزان فروش بیش‌تر گردد.
ولایت دایکندی، بزرگ‌ترین تولیدکننده‌ی بادام در کشور است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۴:۲
Background image

برگزاری برنامه‌های آموزشی سازگاری زراعت و مالداری با تغییرات اقلیم در تخار

۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست سازگاری سکتور زراعت و مالداری با تأثیرات اقلیم، برنامه‌های آموزشی آگاهی‌دهی برای دهقانان را در مرکز این ولایت و چهار ولسوالی آن برگزار. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۳:۱۳
Background image

روند توزیع تخم‌های اصلاح‌شده گندم و کودهای کیمیاوی برای ۵۰۰ دهقان در ولایت پکتیکا آغاز شد

۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با همکاری مؤسسه اکشن‌اید و به حمایت مالی سازمان جهانی غذا و زراعت ملل متحد، روند توزیع تخم‌های اصلاح. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۵ - ۱۳:۳
Background image

تلاش‌ها برای گسترش کشت آفتاب‌گردان در کندهار؛ نشست مشترک با نمایندگان اداره «تیکا» برگزار شد

۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ جُمَادَى الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف گسترش کشت و توسعه نبات آفتاب‌گردان، نشستی در ریاست زراعت ولایت کندهار میان معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری. . .

بازگشت به خبرها