سه مرکز پروسس زعفران در دایکندی ساخته می‌شود

content_admin
شنبه ۱۴۰۰/۴/۲۶ - ۱۷:۲۳
سه مرکز پروسس زعفران در دایکندی ساخته می‌شود

۲۶  سرطان ۱۴۰۰
قرارداد تهیه و خریداری وسایل و تجهیزات سه مرکز پروسس زعفران، میان ریاست زراعت دایکندی و شرکت درخشان دایکندی به امضا رسید.
سیدعبدالواحد فیروزی، رییس زراعت دایکندی، در مراسم امضای این قرارداد گفت که این مراکز در نیلی و ولسوالی‌های کیتی و شهرستان احداث خواهد شد. آقای فیروزی افزود که این مراکز مربوط سه انجمن زعفران‌کار می‌شود.
هدف از ساخت این مراکز، تشویق زعفران‌کاران به کشت این گیاه باارزش و پروسس بهتر آن است.
رییس زراعت دایکندی از شرکت برنده خواست تا تجهیزات قرارداد شده را مطابق توافق و به وقت مناسب تهیه کند.
هزینه ساخت این سه مرکز به یک میلیون و ۴۷۸ هزار و ۷۰۰ افغانی می‌رسد. این مبلغ توسط وزارت زراعت تامین می‌شود.
هدف از ساخت این مراکز، تشویق زعفران‌کاران به کشت این گیاه باارزش و پروسس بهتر آن است.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۴:۱
Background image

رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار معرفی و کارش را آغاز کرد

 

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالرازق ابوالامین به‌عنوان رئیس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار تعیین گردید و طی یک نشست رسمی به کارمندان این ریاست معرفی شد.
این تعیینات. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۱:۲۴
Background image

برگزاری ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی در غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور ورکشاپ آگاهی‌دهی در مورد مدیریت همه‌جانبه نباتات طبی را با اشتراک ده‌ها تن از باشندگان محل در قریه سیاه‌چوب ولسوالی دولینه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۹:۵۷
Background image

توزیع ۷۹ بسته کمکی وسایل مالداری برای مالداران در ولسوالی الفاروق غور

۱۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷۹ بسته کمکی وسایل و تجهیزات مالداری از سوی مؤسسه ACF، با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور و سایر ادارات ذی‌ربط، برای مالداران در شش قریه این ولسوالی. . .

BACK TO NEWS