سفر وزیر زراعت به بخارا و تاکید بر گسترش همکاری‌های زراعتی با ازبکستان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۸ - ۹:۱۳
سفر وزیر زراعت به بخارا و تاکید بر گسترش همکاری‌های زراعتی با ازبکستان

۲۸ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در رأس یک هیئت رسمی به شهر بخارای کشور ازبکستان سفر کرد و با والی بخارا و شماری از مقام‌های محلی آن کشور دیدار و گفتگو نمود.
در این دیدار، وزیر زراعت بر گسترش همکاری‌های دوجانبه میان افغانستان و ازبکستان در عرصه‌های زراعت، مالداری و استفاده از سیستم‌های آبیاری پیشرفته تأکید کرد. او خواهان تبادل تجارب تخنیکی و راه‌اندازی برنامه‌های آموزشی برای کارمندان این وزارت شد و بخارا را از نظر پیشرفت در این عرصه‌ها الگو و فرصت خوبی برای افغانستان دانست.
مولوی عمری همچنان از فراهم‌سازی مواد خام مورد نیاز برای فابریکه‌های ازبکستان در صورت درخواست آنها  از سوی افغانستان یادآوری کرده و آن را بخشی از همکاری‌های اقتصادی میان دو کشور عنوان کرد.
او از ازبکستان به عنوان یک بدیل مناسب برای واردات اقلام مورد نیاز افغانستان نیز یاد کرد و آمادگی این وزارت را برای همکاری‌های بیشتر در این راستا اعلام نمود.
در این سفر، طرفین بر تداوم نشست‌های تخنیکی و گسترش روابط در چارچوب همکاری‌های منطقه‌ای نیز تأکید کردند.
وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان  همچنان در این دیدار از مسئولان شهر بخارا به خاطر حفظ و نگهداری از اماکن مقدس مسلمانان در این شهر ابراز سپاس و قدردانی کرد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۳:۱۵
Background image

انتقال زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به وزارت ارشاد، حج و اوقاف

۱۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست استملاک و اسکان مجدد ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری رئیس استملاک و اسکان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۳:۱۳
Background image

توزیع تجهیزات زنبورداری در ولسوالی چهاردره ولایت کندز

۱۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز با همکاری دفتر داکار، تجهیزات ضروری زنبورداری را به شماری از زنبورداران ولسوالی چهاردره این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۳:۱۲
Background image

ارائه گزارش فعالیت‌های ریاست عمومی عشر و زکات و ریاست امور کارکنان به معین مالی و اداری وزارت زراعت

۱۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست عمومی عشر و زکات و ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری طی نشست‌های جداگانه، پلان‌ها و گزارش فعالیت‌های سال ۱۴۰۴ را به مولوی نورالدین‌عمیر. . .

بازگشت به خبرها