سفر وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به کندز

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۶/۱۶ - ۸:۵۸
سفر وزیر زراعت، آبیاری و مالداری به کندز

۱۶ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در راس یک هیئت  بلندپایه وزارت به منظور یک نشست کاری به ولایت کندز سفر کرد. در ترکیب این هیئت، مفتی محمد ذاکر رئیس عمومی مالداری و صحت حیوانی، و مشاوران وزارت میرویس خوگیانی و ولی وزیری حضور داشتند.
در جریان این سفر، وزیر زراعت با معاون والی کندز مولوی حبیب‌الرحمن صهیب، نمایندگان ارگان‌های امنیتی و استخباراتی، مسئول لوای سرحدی و مسئولان ریاست زراعت دیدار و گفتگو کرد.
آقای عمری در سخنانش گفت هدف این سفر ارزیابی و بررسی وضعیت عمومی زراعت، مالداری و آبیاری در کندز است. او افزود: «زراعت و مالداری دو بخش حیاتی اقتصاد کشور اند. وزارت تلاش می‌کند که در این سکتورها برای مردم سهولت‌ها فراهم کند و به مشکلات پاسخ لازم بدهد.»
وزیر زراعت خاطرنشان ساخت که این وزارت در بخش‌های حفاظت از چراگاه‌ها، ایجاد کلینیک‌های حیوانی، توزیع ادویه برای مبارزه با آفات زراعتی، توزیع تخم‌های اصلاح‌شده و کود کیمیاوی، و اعمار بندهای کوچک فعالیت‌هایی را انجام می‌دهد. همچنان او نظریات مسئولان ولایتی را برای طرح برنامه‌های آینده مهم خواند.
در این نشست، اشتراک‌کنندگان خواسته‌ها و پیشنهادهای خود را در مورد بهبود حفاظت چراگاه‌ها، ایجاد کلینیک‌های حیوانی، توزیع دواهای باکیفیت زراعتی و اعمار و مدیریت بندهای آب مطرح کردند.
معاون والی کندز مولوی حبیب‌الرحمن صهیب ضمن خوش‌آمدگویی به وزیر زراعت و هیأت همراهش، نیازمندی‌ها و مشکلات مردم در بخش زراعت و مالداری این ولایت را بیان کرد و خواهان رسیدگی به آن‌ها شد.
در همین حال، وزیر زراعت مولوی عطاءالله عمری سفر به کندز را مهم دانست و اطمینان داد که برای حل مشکلات با مسئولان وزارت‌های مربوطه در مرکز گفتگو خواهد کرد و گام‌های عملی برخواهد داشت.
پیش از این، وزیر زراعت و هیأت همراهش با رهبری ریاست زراعت کندز نیز دیدار داشتند. در این نشست، رئیس زراعت کندز مولوی نیاز محمد عابد گزارش فعالیت‌ها و دستاوردهای ریاست را ارائه کرد.
وزیر زراعت، کندز را از ولایات مهم زراعتی کشور خواند و وعده سپرد که تطبیق پروژه‌های زراعتی ادامه خواهد یافت و برای توسعه این سکتور برنامه‌های جامع عملی خواهد شد.
آمران و مدیران ریاست نیز خواسته‌های خود را در زمینه مدیریت درست منابع آبی، ارتقای زنجیره ارزش محصولات، ایجاد سردخانه‌های معیاری و مراکز پروسس مطرح کردند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

رئیس زراعت سمنگان با سرپرست دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان دیدار کرد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان در دفتر کارش با جورجیت گانیون سرپرست دفتر هییت معاونیت سازمان ملل متحد( یونما)  در افغانستان، روبین کلپین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۵۳
Background image

مرغ‌های تخمی و خوراک آن برای خانواده‌های نیازمند در ولسوالی فرزه کابل توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل در  ولسوالی فرزه با همکاری مؤسسه پژوهش علمی و توسعه جامعه گلوبل برای ۶۰ خانواده‌های نیازمند این ولسوالی، مرغ‌های تخمی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۴ - ۱۱:۳۷
Background image

تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان ولسوالی زاری بلخ توزیع شد

۲۴ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از توزیع تخم‌های سبزیجات بهاری برای دهقانان کم‌زمین ولسوالی زاری این ولایت خبر داد.
این برنامه از سوی ACTED با همکاری مدیریت. . .

بازگشت به خبرها