سفر رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت ننگرهار

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۱:۶
سفر رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت ننگرهار

۲۴ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به منظور بررسی و نظارت بر روند جمع‌آوری چوب‌های چهار تراش و فروش چوب‌های ضبط شده، به ولایت ننگرهار سفر کرد.
در جریان این سفر، رئیس عمومی منابع طبیعی با کمیته موظف ولایت ننگرهار و نمایندگان ولایت کنر مقیم ننگرهار، از جمله نماینده مقام ولایت، استخبارات، شورای علما، قطعه سبز و ریاست زراعت، دیدار و گفت‌وگو نمود. او بر اهمیت همکاری ادارات ذی‌ربط در زمینه فروش چوب‌های چهار تراش ضبط شده و تحویل درآمد حاصل به وزارت تأکید کرد.
همچنین در حاشیه سفر، جلسه‌ای در مورد وضعیت جنگلات ننگرهار و پیشرفت پروژه‌های انکشافی احیا و حفاظت جنگلات طبیعی پسته و چهارمغز برای سال جاری برگزار شد. در این جلسه، هدایات لازم در مورد مسئولیت کارمندان برای اجرای به موقع پروژه‌ها و مصرف شفاف بودجه ارائه شد.
بازدید و نظارت بر فعالیت‌های تخنیکی فارم باغ جدید و فارم غلام حیدر خان نیز از دیگر برنامه‌های این سفر بود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۲:۵۸
Background image

آغاز کمپاین ملی نهال‌شانی در ولایت بامیان

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین ملی نهال‌شانی بهار سال ۱۴۰۵ تحت شعار «غرس نهال صدقهٔ جاریه است» از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری با همکاری مؤسسات همکار در ولایت بامیان رسماً آغاز شد.
این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۱:۱
Background image

غرس بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار در ریاست زراعت غور

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری غور اعلام کرده است که در ادامه کمپاین نهال‌شانی و به مناسبت فرارسیدن سال جدید، بیش از ۸۰۰۰ قلمه چنار از سوی پرسونل این اداره غرس گردیده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲۷ - ۱۰:۳۸
Background image

ختم دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم در ریاست زراعت دایکندی

۲۷ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
دورهٔ ترجمه و تفسیر قرآن کریم که از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری و بخش دعوت و ارشاد آن ریاست به‌منظور ارتقای آگاهی دینی، تقویت درک مفاهیم و احکام اسلامی و ایجاد. . .

بازگشت به خبرها