سفر رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت ننگرهار

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۶/۲۴ - ۱۱:۶
سفر رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت ننگرهار

۲۴ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عبدالاحد خلیل، رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، به منظور بررسی و نظارت بر روند جمع‌آوری چوب‌های چهار تراش و فروش چوب‌های ضبط شده، به ولایت ننگرهار سفر کرد.
در جریان این سفر، رئیس عمومی منابع طبیعی با کمیته موظف ولایت ننگرهار و نمایندگان ولایت کنر مقیم ننگرهار، از جمله نماینده مقام ولایت، استخبارات، شورای علما، قطعه سبز و ریاست زراعت، دیدار و گفت‌وگو نمود. او بر اهمیت همکاری ادارات ذی‌ربط در زمینه فروش چوب‌های چهار تراش ضبط شده و تحویل درآمد حاصل به وزارت تأکید کرد.
همچنین در حاشیه سفر، جلسه‌ای در مورد وضعیت جنگلات ننگرهار و پیشرفت پروژه‌های انکشافی احیا و حفاظت جنگلات طبیعی پسته و چهارمغز برای سال جاری برگزار شد. در این جلسه، هدایات لازم در مورد مسئولیت کارمندان برای اجرای به موقع پروژه‌ها و مصرف شفاف بودجه ارائه شد.
بازدید و نظارت بر فعالیت‌های تخنیکی فارم باغ جدید و فارم غلام حیدر خان نیز از دیگر برنامه‌های این سفر بود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها