سفر رئیس عمومی تنظیم عشر به ولایت هلمند

mail-admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۲۲ - ۱۴:۴۰

۲۲ سنبله ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ ربیع‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
رئیس عمومی تنظیم عشر و زکات  وزارت زراعت، آبیاری و مالداری مولوی ندامحمد عابد در جریان سفر کاری‌اش، از روند امور جمع آوری  عشر و زکات  در ولایت هلمند دیدار و بررسی نمود.
در آغاز، وی با رئیس زراعت، آبیاری و مالداری هلمند مولوی نیازمحمد وهاج در دفترش ملاقات کرد و هدف سفر خود را با او در میان گذاشت.
سپس در نشست ویژه‌ای که با حضور آمر تنظیم عشر هلمند قاری مولوی بشیراحمد حمدالله، آمر محاسبه عشر و زکات مولوی نورمحمد محمدی، و همچنین مسئولان و عاملان عشر مرکز و ولسوالی‌ها برگزار شد، رئیس تنظیم عشر درباره اهمیت عشر و زکات به تفصیل صحبت کرد.
او به اشتراک‌کنندگان توصیه نمود که با مردم رفتار نیکو داشته باشند و امور عشر را به گونه شایسته انجام دهند. همچنین تأکید کرد که در تعیین عاشرین و عاملین، افراد مخلص و متقی گماشته شوند.
مولوی ندامحمد عابد علاوه بر این، مسئولان را هدایت کرد که از بزرگان خود اطاعت نمایند و در ترتیب و تنظیم گزارش‌ها دقت لازم را داشته باشند. او امور عشر و زکات را مسئولیتی سنگین خواند و افزود که اجرای درست و نیکوی این امور سبب جلب اعتماد و رضایت مردم می‌شود.
در جریان این سفر، وی از روند امور عشر و زکات در ولایت هلمند نظارت به عمل آورد و آن را تا کنون قابل ستایش دانست. همچنان مشکلات مسئولان و عاملان را استماع کرد و اطمینان داد که در حل آن‌ها همکاری همه‌جانبه خواهد داشت.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۱:۳۳
Background image

توزیع کنجاره متراکم برای مالداران مستحق در ولسوالی چمتال بلخ

۱۲ دلو ۱۴۰۴  هـ.ش

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ به‌منظور حمایت از مالداران و بهبود وضعیت تغذیه حیوانات، برای ۳۰ تن از مالداران مستحق در ۹ قریه مختلف ولسوالی چمتال، خوراکه. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۱۴
Background image

رییس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان رسماً معرفی شد

۱۲دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۳ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

رییس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان، مولوی سلیمان ایمن، از سوی معاون ولایت لغمان حافظ انزرگل عبدالله به کارمندان این ریاست معرفی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۱۲
Background image

تلاش‌ها برای مهار آب‌های بارانی؛ کار ساخت چک‌دم جدید در ژړۍ کندهار ۵۰ درصد تکمیل شد

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۳ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

با تمویل بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و تحت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار، کار ساخت یک چک‌دم جدید به ارزش ۶. . .

بازگشت به خبرها