سرپرست وزارت زراعت با نماینده ویژه و رییس صلیب سرخ در افغانستان دیدار کرد

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۷/۱۳ - ۱۰:۲۷
دکرنې وزارت سرپرست په افغانستان کې د سره صليب رييس او ځانګړی استازي سره وکتل


مولوی عطاالله عمری سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با ریتو ستاکر نمایده ویژه صلیب سرخ برای افغانستان و چارلوت سرپرست ریاست صلیب سرخ در افغانستان دیدار نمود.
مولوی عطاالله عمری سرپرست وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در این دیدار گفت:«صلیب سرخ نام آشنا در افغانستان است، حالا فرصت و زمینه آن مهیا شده تا نهادها و سازمان‌های بین‌المللی با ما همکاری کنند.»
مولوی عطاالله عمری افزوده است که سلیب سرخ و سایر نهادها باید در پروژه‌های بزرگ و کارهای اساسی در کشور همکاری نماید.
وی در این دیدار از منع کشت کوکنار یاد کرده و از نهادهای مدد رسان خواسته است تا در ترویج بدیل آن دهاقین را همکاری نماید.
ریتو ستاکر نماینده ویژه صلیب سرخ برای افغانستان از وضعیت موجود و امنیت ابراز خرسندی نموده گفت:« با تغییر حکومت صلیب سرخ نیازمند به تغیر برنامه‌های خود است، ما در حکومت‌های مختلف تحت شرایط مختلف کار نموده‌ایم از دیر زمانی به این طرف، با معلولین کار می‌کنیم، با زخمیان و حالا با دهاقین که در بعضی ولایات پول نقد برای دهاقین برای زمینه‌سازی کشت زراعت توزیع نموده ایم.»
نماینده ویِژه سلیب سرخ بر شفافیت در تطبیق برنامه‌های خود تاکید کرده و اهداف صلیب سرخ را مطابق ضرورت حاد دانسته و افزود«اقتصاد افغانستان به تولید و کارگر آن می‌چرخد و ما انعکاس دهنده صدای شما در جهان استیم».
کمیته بین‌المللی صلیب سرخ سازمانی غیردولتی و بشردوستانه است که مقر اصلی آن در شهر ژنو سوئیس است. این سازمان در ابتدا فقط در حوزه‌ی مراقبت از سربازان زخمی جنگ فعالیت می‌نمود، اما بعدها در سایر زمینه‌ها نیز وارد شد. تقریباً در همه کشورهای جهان، شعبه‌هایی از صلیب سرخ وجود دارد که در طول جنگ و صلح فعالیت می‌کنند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۱۰
Background image

آغاز کمپاین گسترده نهال‌شانی در ارزگان تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است»

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
۵ رمضان المبارک ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ارزگان کمپاین سالانه نهال‌شانی را تحت عنوان «غرس نهال صدقه جاریه است» به‌گونه رسمی آغاز کرد.
در مراسم. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۲ - ۱۴:۱۸
Background image

با هماهنگی ریاست زراعت بلخ، به ۱۱۷ زعفران‌کار در ولسوالی چمتال کمک توزیع شد

۲ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بلخ، به تعداد ۱۱۷ تن از بزگران زعفران‌کار در سطح ولسوالی چمتال کمک کیمیاوی توزیع گردید.
این کمک از سوی موسسه «لاس په لاس» با. . .

بازگشت به خبرها