سرپرست وزارت زراعت با نماینده ویژه و رییس صلیب سرخ در افغانستان دیدار کرد

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۷/۱۳ - ۱۰:۲۷
دکرنې وزارت سرپرست په افغانستان کې د سره صليب رييس او ځانګړی استازي سره وکتل


مولوی عطاالله عمری سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با ریتو ستاکر نمایده ویژه صلیب سرخ برای افغانستان و چارلوت سرپرست ریاست صلیب سرخ در افغانستان دیدار نمود.
مولوی عطاالله عمری سرپرست وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در این دیدار گفت:«صلیب سرخ نام آشنا در افغانستان است، حالا فرصت و زمینه آن مهیا شده تا نهادها و سازمان‌های بین‌المللی با ما همکاری کنند.»
مولوی عطاالله عمری افزوده است که سلیب سرخ و سایر نهادها باید در پروژه‌های بزرگ و کارهای اساسی در کشور همکاری نماید.
وی در این دیدار از منع کشت کوکنار یاد کرده و از نهادهای مدد رسان خواسته است تا در ترویج بدیل آن دهاقین را همکاری نماید.
ریتو ستاکر نماینده ویژه صلیب سرخ برای افغانستان از وضعیت موجود و امنیت ابراز خرسندی نموده گفت:« با تغییر حکومت صلیب سرخ نیازمند به تغیر برنامه‌های خود است، ما در حکومت‌های مختلف تحت شرایط مختلف کار نموده‌ایم از دیر زمانی به این طرف، با معلولین کار می‌کنیم، با زخمیان و حالا با دهاقین که در بعضی ولایات پول نقد برای دهاقین برای زمینه‌سازی کشت زراعت توزیع نموده ایم.»
نماینده ویِژه سلیب سرخ بر شفافیت در تطبیق برنامه‌های خود تاکید کرده و اهداف صلیب سرخ را مطابق ضرورت حاد دانسته و افزود«اقتصاد افغانستان به تولید و کارگر آن می‌چرخد و ما انعکاس دهنده صدای شما در جهان استیم».
کمیته بین‌المللی صلیب سرخ سازمانی غیردولتی و بشردوستانه است که مقر اصلی آن در شهر ژنو سوئیس است. این سازمان در ابتدا فقط در حوزه‌ی مراقبت از سربازان زخمی جنگ فعالیت می‌نمود، اما بعدها در سایر زمینه‌ها نیز وارد شد. تقریباً در همه کشورهای جهان، شعبه‌هایی از صلیب سرخ وجود دارد که در طول جنگ و صلح فعالیت می‌کنند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۱۶:۲۸
Background image

معین زراعت و مالداری: جامعه جهانی باید به تعهداتش در قبال مبارزه با مواد مخدر در افغانستان عمل نماید

۲۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با یومتیاسن رئیس عملیاتی دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل متحد (UNODC)،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۱۶:۲۵
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با معاون برنامه‌های انکشافی سازمان ملل

۲۴ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با دویل موکرجی، معاون برنامه‌های انکشافی سازمان ملل متحد (UNDP) و هیئت همراهش دیدار کرد.
در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۲۴ - ۱۰:۳۷
Background image

نظارت از کلینیک حیوانی در ولسوالی چهاربولک ولایت بلخ

۲۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم کاری آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از کلینیک‌های حیوانی واقع در قریه آقتپه ولسوالی چهاربولک بازدید نمود.
این نظارت به هماهنگی. . .

BACK TO NEWS