سرپرست وزارت زراعت با نماینده ویژه و رییس صلیب سرخ در افغانستان دیدار کرد

user-admin
چهارشنبه ۱۴۰۱/۷/۱۳ - ۱۰:۲۷
دکرنې وزارت سرپرست په افغانستان کې د سره صليب رييس او ځانګړی استازي سره وکتل


مولوی عطاالله عمری سرپرست وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با ریتو ستاکر نمایده ویژه صلیب سرخ برای افغانستان و چارلوت سرپرست ریاست صلیب سرخ در افغانستان دیدار نمود.
مولوی عطاالله عمری سرپرست وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در این دیدار گفت:«صلیب سرخ نام آشنا در افغانستان است، حالا فرصت و زمینه آن مهیا شده تا نهادها و سازمان‌های بین‌المللی با ما همکاری کنند.»
مولوی عطاالله عمری افزوده است که سلیب سرخ و سایر نهادها باید در پروژه‌های بزرگ و کارهای اساسی در کشور همکاری نماید.
وی در این دیدار از منع کشت کوکنار یاد کرده و از نهادهای مدد رسان خواسته است تا در ترویج بدیل آن دهاقین را همکاری نماید.
ریتو ستاکر نماینده ویژه صلیب سرخ برای افغانستان از وضعیت موجود و امنیت ابراز خرسندی نموده گفت:« با تغییر حکومت صلیب سرخ نیازمند به تغیر برنامه‌های خود است، ما در حکومت‌های مختلف تحت شرایط مختلف کار نموده‌ایم از دیر زمانی به این طرف، با معلولین کار می‌کنیم، با زخمیان و حالا با دهاقین که در بعضی ولایات پول نقد برای دهاقین برای زمینه‌سازی کشت زراعت توزیع نموده ایم.»
نماینده ویِژه سلیب سرخ بر شفافیت در تطبیق برنامه‌های خود تاکید کرده و اهداف صلیب سرخ را مطابق ضرورت حاد دانسته و افزود«اقتصاد افغانستان به تولید و کارگر آن می‌چرخد و ما انعکاس دهنده صدای شما در جهان استیم».
کمیته بین‌المللی صلیب سرخ سازمانی غیردولتی و بشردوستانه است که مقر اصلی آن در شهر ژنو سوئیس است. این سازمان در ابتدا فقط در حوزه‌ی مراقبت از سربازان زخمی جنگ فعالیت می‌نمود، اما بعدها در سایر زمینه‌ها نیز وارد شد. تقریباً در همه کشورهای جهان، شعبه‌هایی از صلیب سرخ وجود دارد که در طول جنگ و صلح فعالیت می‌کنند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۵:۱۵
Background image

دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت در برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» بازتاب یافت

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
در چارچوب برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» که به مناسبت هفته اقتصاد و خودکفایی در مرکز رسانه‌های حکومت برگزار شد، دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت، آبیاری و مالداری توسط. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۴۱
Background image

توزیع معاش ماهانه برای بیش از یک‌هزار کارگر پروژه‌های زراعتی و تاب‌آوری غذایی در پنجشیر

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر خبر داده است که در هماهنگی با این ریاست و با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، معاش یک‌ماهه بیش از یک‌هزار تن از کارگران. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۳۸
Background image

رئیس زراعت تخار از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی کلفگان بازدید کرد

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، در جریان سفر کاری به ولسوالی کلفگان از مدیریت خدمات زراعتی این ولسوالی بازدید کرده و روند عرضه خدمات. . .

بازگشت به خبرها