ریاست زراعت غور تلاش‌ها برای مهار آفت کفشک را تشدید کرده است

mail-admin
شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۶ - ۱۵:۵۹
ریاست زراعت غور تلاش‌ها برای مهار آفت کفشک را تشدید کرده است

۱۶جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور اعلام کرده است که برای مهار آفت حشره کفشک در شماری از ولسوالی‌های این ولایت، اقدامات تخنیکی و عملی را روی دست گرفته و تلاش‌های خود را برای کاهش خسارات ناشی از این آفت ادامه می‌دهد.
به گفته مسئولان این ریاست، آفت کفشک در ولسوالی‌های چهارسده، مرغاب، الفاروق، الله‌یار، تولک، شهرک و بخش‌هایی از مرکز ولایت غور گسترش یافته و مزارع غله‌جات، باغ‌ها و علفچرها را با آسیب مواجه ساخته است. در پی این وضعیت، تیم‌های تخنیکی ریاست زراعت با حضور در مناطق آسیب‌دیده، برنامه‌های آگاهی‌دهی و رهنمایی‌های فنی را برای دهاقین راه‌اندازی کرده‌اند.
مسئولان می‌گویند که با وجود محدودیت امکانات، صدها حلقه تله جمع‌آوری حشره کفشک در ولسوالی‌های متأثر توزیع شده و دهاقین برای مبارزه و کنترول این آفت از سوی کارشناسان زراعتی آموزش داده شده‌اند.
ریاست زراعت غور افزوده است که موضوع شیوع این آفت با اداره‌های ذیربط حکومتی و نهادهای ملی و بین‌المللی شریک شده تا زمینه جلب همکاری‌های بیشتر برای جلوگیری از گسترش آفت و کاهش خسارات وارده به دهاقین فراهم شود.
گفتنی است که زراعت منبع اصلی معیشت بیش از ۸۵ درصد باشندگان ولایت غور را تشکیل می‌دهد و ادامه گسترش آفت کفشک می‌تواند بر تولیدات زراعتی و وضعیت اقتصادی خانواده‌های دهقانی تأثیرات قابل توجهی بر جای بگذارد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۵:۱۵
Background image

دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت در برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» بازتاب یافت

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
در چارچوب برنامه «حکومت در آیینه مطبوعات» که به مناسبت هفته اقتصاد و خودکفایی در مرکز رسانه‌های حکومت برگزار شد، دستاوردهای یک‌ساله وزارت زراعت، آبیاری و مالداری توسط. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۴۱
Background image

توزیع معاش ماهانه برای بیش از یک‌هزار کارگر پروژه‌های زراعتی و تاب‌آوری غذایی در پنجشیر

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر خبر داده است که در هماهنگی با این ریاست و با حمایت مالی برنامه جهانی غذا (WFP)، معاش یک‌ماهه بیش از یک‌هزار تن از کارگران. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۰:۳۸
Background image

رئیس زراعت تخار از مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی کلفگان بازدید کرد

۱۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، در جریان سفر کاری به ولسوالی کلفگان از مدیریت خدمات زراعتی این ولسوالی بازدید کرده و روند عرضه خدمات. . .

بازگشت به خبرها