ریاست زراعت غور تلاش‌ها برای مهار آفت کفشک را تشدید کرده است

mail-admin
شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۶ - ۱۵:۵۹
ریاست زراعت غور تلاش‌ها برای مهار آفت کفشک را تشدید کرده است

۱۶جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور اعلام کرده است که برای مهار آفت حشره کفشک در شماری از ولسوالی‌های این ولایت، اقدامات تخنیکی و عملی را روی دست گرفته و تلاش‌های خود را برای کاهش خسارات ناشی از این آفت ادامه می‌دهد.
به گفته مسئولان این ریاست، آفت کفشک در ولسوالی‌های چهارسده، مرغاب، الفاروق، الله‌یار، تولک، شهرک و بخش‌هایی از مرکز ولایت غور گسترش یافته و مزارع غله‌جات، باغ‌ها و علفچرها را با آسیب مواجه ساخته است. در پی این وضعیت، تیم‌های تخنیکی ریاست زراعت با حضور در مناطق آسیب‌دیده، برنامه‌های آگاهی‌دهی و رهنمایی‌های فنی را برای دهاقین راه‌اندازی کرده‌اند.
مسئولان می‌گویند که با وجود محدودیت امکانات، صدها حلقه تله جمع‌آوری حشره کفشک در ولسوالی‌های متأثر توزیع شده و دهاقین برای مبارزه و کنترول این آفت از سوی کارشناسان زراعتی آموزش داده شده‌اند.
ریاست زراعت غور افزوده است که موضوع شیوع این آفت با اداره‌های ذیربط حکومتی و نهادهای ملی و بین‌المللی شریک شده تا زمینه جلب همکاری‌های بیشتر برای جلوگیری از گسترش آفت و کاهش خسارات وارده به دهاقین فراهم شود.
گفتنی است که زراعت منبع اصلی معیشت بیش از ۸۵ درصد باشندگان ولایت غور را تشکیل می‌دهد و ادامه گسترش آفت کفشک می‌تواند بر تولیدات زراعتی و وضعیت اقتصادی خانواده‌های دهقانی تأثیرات قابل توجهی بر جای بگذارد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۵:۱۵
Background image

«حکومت د مطبوعاتو په هېنداره کې» د پروګرام له لارې د کرنې وزارت یو کلن لاسته راوړنې وړاندې شوې

۱۱ زمری ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۸ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
د کرنې، اوبولګولو او مالدارۍ وزارت د تېر یوه کال لاسته راوړنې د حکومت د اطلاعاتو او رسنیو په مرکز کې د یوې خبري ناستې پر مهال له رسنیو. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۱ - ۱۵:۱۵
Background image

د ننګرهار کوټ کې د ډواني عمرخېل کانال د پاک‌کارۍ چارې په چټکۍ روانې؛ ۱۵۰۰ کسانو ته د کار زمینه برابره شوې

۱۱ زمری ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۸ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
د ننګرهار ولایت د کوټ ولسوالی د ډواني عمرخېل کانال د پاک‌کارۍ چارې د ننګرهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست په همغږۍ، د افغانستان د. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۱۰ - ۱۰:۲۲
Background image

د ننګرهار هسکه مېنه ولسوالی کې د ۳.۴ میلیونه افغانیو په ارزښت کرنیز ماشین‌آلات ووېشل شول؛ د میکانیزه کرنې د پیاوړتیا په‌پار مهم ګام

۱۰ زمری ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۷ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
د ننګرهار د کرنې، اوبو لګولو او مالدارۍ ریاست په هڅو، د ډنمارک د کډوالو نړۍوالې ادارې «ډي‌ارسي» په تخنیکي همکارۍ او د اروپایي ټولنې او. . .

بازگشت