ریاست زراعت دایکندی از فعالیت‌هایش در ۱۳۹۹ گزارش داد

mail-admin
شنبه ۱۳۹۹/۱۰/۱۳ - ۱۶:۲۵
ریاست زراعت دایکندی از فعالیت‌هایش در ۱۳۹۹ گزارش داد

۱۳ جدی ۱۳۹۹
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی، از فعالیت‌هایش در عرصه‌‌های مختلف زراعتی، باغداری و مالداری در یک کنفرانس گزارش‌دهی که از سوی دفتر والی آن ولایت برگزار شده بود، گزارش داد.
براساس گزارش این ریاست، در سال ۱۳۹۹ خورشیدی، ۵۰ ذخیره‌گاه پیاز در شش ولسوالی دایکندی با هزینه ۲۲ میلیون ۱۵۵هزار و ۲۱۰ افغانی، ۱۹۹ ذخیره‌گاه کچالو در هشت ولسوالی با هزینه ۱۱۰ میلیون و ۲۳۸هزار ۴۳۸ افغانی، ۲۱ سردخانه صفر انرژی سیب با هزینه ۴۹ میلیون و ۵۷۰هزار و ۴۳۷ افغانی ساخته و همین‌طور ۳۲۶ متریک تُن تخم گندم به ارزش یک میلیون و ۵۶ هزار افغانی به ۶هزار و ۵۲۰ دهقان در ده ولسوالی توزیع شده است.
هم‌چنین ساخت ۱۴ مزرعه‌ی نمایشی گندم، توزیع ۱۹هزار و ۵۰۰ کیلوگرام پیاز زعفران برای احداث ۳۹ مزرعه نمایشی زعفران با هزینه سه میلیون و ۸۳۹هزار و ۳۳۰ افغانی، آموزش ۱۳۴ زعفران‌کار، توزیع ۱۰۱ گل‌خانه به ابعاد چهار در ۱۲ مترمربع به هزینه شش میلیون افغانی به زنان سبزی‌کار، دواپاشی بیش از ۱۹۰هزار نهال، آموزش ۲هزار و ۵۵۰ دهقان در باره چگونگی کنترول و مبارزه با آفات نباتی، توزیع ۳۳۰ لیتر دوای زراعتی، مصرف ۷۰۰ کیلوگرام کود سفید به منظور اسپری درختان و احداث چهار قطعه نمایشی مکتب مزرعه در سه ولسوالی نیز شامل فعالیت‌های سال جاری خورشیدی ریاست زراعت دایکندی می‌شود.
در عین حال، این ریاست توانسته که در سال جاری خورشیدی ۷۵۳ جریب باغ سیب، بادام، انار، شفتالو، آلو، زردآلو و غیره با هزینه سه میلیون و ۸۰ هزار افغانی بسازد و ۸۰۰ هزار نهال را شاخه‌بُری کند.
هم‌چنین شش‌هزار نهال نیز برای ادارات دولتی توزیع و فارم مراکز تکثیری و آموزشی احیا شده است.
ریاست زراعت دایکندی توانسته در سال جاری خورشیدی ده‌ها پروژه خُرد و بزرگ دیگر نیز را در زمینه‌های مختلف زراعتی، باغداری، مالداری، حفاظت از منابع طبیعی، کمک به بهبود اقتصاد خانواده‌ها اجرا کند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۰:۵۱
Background image

در شهر قندهار و چهار ولسوالی، ۷۲۰۰ نهال جدید میوه‌دهنده غرس شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری قندهار، با حمایت مالی مؤسسه بشری و خیریه کشور ترکیه (آی‌اچ‌اچ) و تحت نظارت مستقیم آمریت امور زراعتی،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۸:۲۹
Background image

برگزاری جلسه ارزیابی آمادگی‌ها برای نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور ارزیابی میزان آمادگی و تقویت هماهنگی برای برگزاری میله دهقان و سی‌وچهارمین نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری، تحت سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی، معین. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۰ - ۱۵:۲۳
Background image

آغاز کمپاین کیمیاوی علیه آفات نباتی در ولسوالی شتل پنجشیر

۳۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر از آغاز کمپاین کیمیاوی علیه آفات نباتی «مور پت‌دار (خیمه‌ساز)» در حوزه چیلانک ولسوالی شتل خبر می‌دهد.
به اساس معلومات، این. . .

بازگشت به خبرها