روند توزیع گندم برای یک هزار دهقان در کندز آغاز شد

user-admin
پنجشنبه ۱۴۰۰/۹/۴ - ۱۰:۳۸
روند توزیع گندم برای یک هزار دهقان در کندز آغاز شد


۳ قوس ۱۴۰۰ هـ.ش
۱۸ ربیع الثانی ۱۴۴۳ هـ.ق
مسولان ریاست زراعت کندز می‌گویند که روند توزی گندم اصلاح شده برای یک هزار دهقان  واجد شرایط در ولسوالی علی آباد ولایت کندز از طریق موسسه«دست به دست» آغاز گردید
این مقدار تخم‌های اصلاح شده از طریق «دست به دست» برای هر نفر یک بوری گندم اصلاح شده و یک بوری کود سیاه و یک بوری کود سفید داده شد.
موسسه دست به دست یک موسسه‌ که در بخش پرورش زنبور عسل کار می کرد و این اولین باری است که تخم‌های اصلاح شده گندم را برای دهقانان توزیع می‌نماید.
عبدالبصیر بلال معاون ریاست زراعت آبیاری و مالداری ولایت کندز از همکاری دفتر متذکره قدردانی کرده از دهاقین خواست تا گندم توزیع شده را در زمان مناسب کشت نمایند همچنان علاوه نمود که اداره زراعت در تلاش تطبیق پروژه های بیشتر در این ولایت می‌باشد. 
 

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۹ - ۱۲:۲۶
Background image

سروی و شناسایی دهاقین واجد شرایط برای ایجاد قطعات نمایشی لوبیا در ولسوالی عنابه


۹ جدی ۱۴۰۴  هـ.ش
در چارچوب برنامه‌های انکشافی زراعتی، روند سروی و شناسایی دهاقین واجد شرایط به‌منظور ایجاد قطعات نمایشی لوبیا در ولسوالی عنابه انجام شد. این روند توسط کارمندان موسسه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۹ - ۱۲:۲۰
Background image

توزیع بزهای شیری برای حمایت از مالداران در ولسوالی فرخار


۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور حمایت از معیشت مالداران و بهبود وضعیت مالداری، روند توزیع بزهای شیری همراه با بسته‌های حمایوی آن در شماری از قریه‌های ولسوالی فرخار ولایت تخار  تطبیق گردید.. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۹ - ۱۲:۱۸
Background image

اصلاح و بازسازی طویله‌خانه‌های مالداران در ولسوالی چمتال

در چارچوب همکاری میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ  و دفتر تطبیق‌کننده پروژه، برنامه‌ای به‌منظور اصلاح و بازسازی طویله‌خانه‌های سنتی مالداران در ولسوالی چمتال  تطبیق گردید.
ب. . .

بازگشت به خبرها