روند توزیع کودهای زراعتی برای نزدیک به دو هزار دهقان آسیب‌پذیر در کنر تکمیل شد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۴/۲۹ - ۹:۴۵
روند توزیع کودهای زراعتی برای نزدیک به دو هزار دهقان آسیب‌پذیر در کنر تکمیل شد

۲۹ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کنر، با همکاری تخنیکی مؤسسه بازسازی دهات افغانستان (RRAA) و حمایت مالی سازمان خواربار و زراعت ملل متحد (FAO)، روند توزیع کودهای زراعتی را در چارچوب پروژه «کاهش تأثیرات کووید-۱۹ و خشک‌سالی بر مالداران و دهقانان خُرد افغانستان و تقویت معیشت زراعتی خانواده‌های آسیب‌پذیر و مواجه با ناامنی غذایی» در پنج ولسوالی این ولایت با موفقیت تکمیل کرد.
این برنامه در ولسوالی‌های نورگل، چوکی، خاص کنر، پیچ‌دره و شیگل تطبیق شد و بر اساس آن، برای نزدیک به دو هزار خانواده آسیب‌پذیر و از نظر اقتصادی کم‌درآمد که در اثر خشک‌سالی، کووید-۱۹ و سایر حوادث طبیعی معیشت زراعتی‌شان آسیب دیده بود، کودهای زراعتی توزیع شد.
بر بنیاد این پروژه، برای هر مستفید ۲۵ کیلوگرام کود یوریا، ۲۵ کیلوگرام کود «دی‌ای‌پی» و ۱۵۰ کیلوگرام کمپوست توزیع شد تا زمینه افزایش حاصلات زراعتی، بهبود حاصل‌خیزی خاک و تقویت معیشت دهقانان فراهم شود. در این برنامه به زنان مستفید نیز توجه ویژه شده است تا از فعالیت‌های زراعتی آنان حمایت و نقش اقتصادی‌شان تقویت شود.
روند توزیع این کمک‌ها با همکاری کامل و نظارت مستقیم ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کنر انجام شد. در مراسم افتتاح این برنامه، رئیس این ریاست و هیئت همراه وی حضور داشتند و بر تطبیق شفاف پروژه، گسترش خدمات زراعتی و حمایت از دهقانان تأکید کردند.
مستفیدان از کمک‌ها و حمایت‌های دوامدار مؤسسه بازسازی دهات افغانستان (RRAA) و سازمان خواربار و زراعت ملل متحد (FAO) قدردانی کرده و ابراز امیدواری کردند که این‌گونه کمک‌های زراعتی و تخنیکی در برنامه‌های آینده نیز ادامه یابد.
مسئولان پروژه نیز اطمینان دادند که با فراهم شدن امکانات و منابع، برنامه‌های مشابه برای حمایت از دهقانان و مالداران، افزایش تولیدات زراعتی و تقویت معیشت خانواده‌های روستایی ادامه خواهد یافت.
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در هماهنگی با نهادهای همکار بین‌المللی تلاش می‌کند تا کمک‌های لازم زراعتی را به دهقانان و مالدارانی که از اثرات تغییرات اقلیمی، خشک‌سالی و حوادث طبیعی آسیب دیده‌اند، فراهم سازد. توزیع کودهای کیمیاوی و عضوی، سایر نهاده‌های اصلاح‌شده زراعتی، آموزش‌های تخنیکی و تطبیق پروژه‌های معیشتی از جمله برنامه‌هایی است که با هدف افزایش تولیدات زراعتی، تأمین مصونیت غذایی، تقویت اقتصاد خانواده‌های روستایی و توسعه پایدار سکتور زراعت کشور اجرا می‌شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۱۴:۴۱
Background image

بررسی فعالیت‌های ریاست زراعت هرات از سوی معین مالی و اداری وزارت زراعت

۱۹ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت هرات، با رییس و کارمندان ریاست زراعت این ولایت دیدار و گزارش  فعالیت‌های این. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۹ - ۲:۳۸
Background image

دیدار وزیر زراعت با سفیر ایران در افغانستان درباره برگزاری نمایشگاه بین‌المللی زراعت و مالداری

۱۹ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با علیرضا بیکدلی سفیر جمهوری اسلامی ایران در افغانستان، دیدار کرد و دو طرف درباره برگزاری نمایشگاه بین‌المللی زراعت و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۸ - ۱۵:۳۸
Background image

معین زراعت و مالداری از روند آمادگی‌های نمایشگاه بین‌المللی زراعت و مالداری افغانستان بازدید کرد

۱۸ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، از روند آمادگی‌ها برای برگزاری نمایشگاه بین‌المللی زراعت و مالداری افغانستان در چمن حضوری کابل. . .

بازگشت به خبرها