روز بیرق ملی مبارک!

naim.rezai
پنجشنبه ۱۴۰۰/۵/۷ - ۱۱:۱۷
روز بیرق ملی مبارک!

هفتم اسد، روز بیرق ملی را به تمام مردم افغانستان تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.
این روز پرافتخار، به‌عنوان نمادی از هم‌بسته‌گی مردم افغانستان و اقتدار کشور، برای ملت افغانستان اهمیت فوق‌العاده دارد؛ بدین جهت که این بیرق سه‌رنگ، چتر بزرگی است برای تمام مردم افغانستان. هرجایی که بیرق سه‌رنگ ما در اهتزار است، مردم در آرامش‌اند. توسعه کشور و وقار ملی در سایه‌ی این بیرق ممکن و میسر است. در سایه‌ی این بیرق، ملت واحد هستیم، سرزمین واحد داریم و از اقتدار ما نماینده‌گی می‌شود. همه‌ی مردم افغانستان با توجه به تفاوت‌های موجود، در زیر این بیرق به یک ملت تبدیل می‌شوند و بدین جهت همه در افراشته نگه داشتن آن تلاش می‌کنیم.
پاینده باد افغانستان، افراشته باد بیرق سه‌رنگ کشور!
داکتر انوارالحق احدی
وزیر زراعت، آبیاری و مالداری

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۲:۲۰
Background image

سفر رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به ولسوالی چهاربرجک

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نیازمحمد وهاج رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، به‌منظور بررسی وضعیت امور زراعتی، مالداری و منابع طبیعی، به ولسوالی چهاربرجک سفر نمود.
در جریان این سفر،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۲:۱۱
Background image

توزیع مواد خوراکی حیوانی برای مالداران در ولسوالی شولگره بلخ

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور حمایت از مالداران و تقویت سکتور مالداری، روند توزیع مواد خوراکی حیوانی در ولسوالی شولگره ولایت بلخ به ۱۰۰ مالدار در سطح ۵ قریه از سوی ریاست زراعت، آبیاری و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۱:۳۰
Background image

آغاز روند توزیع گندم و کمک‌های نقدی برای مهاجرین بازگشته در کشور

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۹ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
روند توزیع گندم و کمک‌های نقدی برای مهاجرین بازگشته به کشور بر اساس هدایت عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، به‌گونه رسمی در ولایت بغلان از. . .

بازگشت به خبرها