دیدار وزیر زراعت با نماینده‌ی انجمن تجار ترکیه در افغانستان

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۴/۲۹ - ۹:۲۰
دیدار وزیر زراعت با نماینده‌ی انجمن تجار ترکیه در افغانستان

مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با چایه بات مست و عمر الدیرم نماینده‌گان  انجمن تجار ترکیه در افغانستان دیدار و گفتگو کرد.
این دیدار که در وزارت زراعت برگزار شده بود روی سرمایه‌گذاری در سکتور زراعت و تقویت همکاری‌های دوجانبه در عرصه زراعت و مالداری بحث و گفتگو صورت گرفت .
نماینده‌ی انجمن تجار ترکیه در افغانستان در مورد فعالیت‌های زراعتی نهاد مذکو در ۹۰ کشور جهان به وزیر زراعت معلومات ارائه نموده و با اظهار علاقمندی مبنی بر سرمایه گذاری در سکتور زراعت خواستار همکاری وزارت زراعت در این بخش شدند.
وزیر زراعت، آبیاری و مالداری از علاقمندی نماینده‌ی انجمن تجار ترکیه بر سرمایه گذاری در سکتور زراعت افغانستان استقبال نموده و اطمینان فراهم نمودن سهولت‌های لازم را برای‌شان از سوی وزارت زراعت سپرد.
همچنان وزیر زراعت از فراهم بودن زمینه‌های سرمایه گذاری دربخش‌های مختلف زراعتی و مالداری افغانستان سخن زده و از آماده‌گی وزارت زراعت جهت فراهم نمودن زمین مناسبت و مورد نیاز از طریق اجاره دهی برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی اطمنیان داد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۳ - ۱۵:۲۶
Background image

توزیع گاو و بز شیری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی کلگفان تخار

۱۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار در همکاری‌های دفتر آقاخان، برای سه خانواده بی‌بضاعت و مستحق در قریه‌های بلوطی و سرآسیاب ولسوالی کلگفان اقدام به توزیع گاو و بز. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۳ - ۱۳:۴۲
Background image

توزیع تراکتورهای کوچک برای دهاقین کم‌زمین و زنان دهقان سرپرست خانواده در المار

۱۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب با همکاری مالی یک نهاد همکار و تطبیق یک موسسه انکشافی، پروژه‌ای را به هدف ارتقای ظرفیت تولیدات زراعتی دهاقین کم‌زمین، به‌ویژه. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۱۳ - ۱۳:۴۱
Background image

نظارت از توزیع گاوهای شیری در ولسوالی نمک‌آب تخار

۱۳ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از روند توزیع گاوهای شیری برای شماری از مالداران در ولسوالی نمک‌آب نظارت کرد.
این گاوهای شیری که از نسل کنری و همراه با گوساله. . .

بازگشت به خبرها