دیدار وزیر زراعت با معاون سازمان همکاری‌های اسلامی

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۴ - ۱۵:۵۶
دیدار وزیر زراعت با معاون سازمان همکاری‌های اسلامی

۱۴ اسد ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با خلیل ابراهیم اوکر، معاون سازمان همکاری‌های اسلامی دیدار کرد.
در این دیدار روی نیازمندی‌های دهقانان و مالداران، انکشاف سکتور زراعت و مالداری، بهبود کیفیت و صادرات محصولات افغانی و اجرای پروژه‌های زراعتی بحث شد. مولوی عطاءالله عمری  وزیر زراعت ضمن ارائه معلومات در مورد کیفیت و ذایقه محصولات زراعتی و باغی افغانستان، از جهان اسلام خواست تا در زمینه حمایت از دهقانان، مالداران و مدیریت آب با افغانستان همکاری بیشتری داشته باشد.
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت با اشاره به ظرفیت بالای افغانستان در تولید محصولات ارگانیک و باکیفیت گفت که تلاش‌های انجام شده در بخش اعمار کانال‌ها و چکدم‌ها کافی نبوده و نیاز به حمایت‌های بیشتر وجود دارد. وی همچنان خواستار فراهم‌سازی زمینه صادرات محصولات زراعتی افغانستان به کشورهای مختلف شد.
 در همین حال خلیل ابراهیم اوکر معاون سازمان همکاری‌های اسلامی نیز اطمینان داد که سازمان همکاری‌های اسلامی برای رشد سکتور زراعت و مالداری افغانستان همکاری خواهد کرد و کشورهای عضو این سازمان را به فراهم‌سازی امکانات بیشتر تشویق می‌کند.
این سازمان هم‌اکنون پروژه‌هایی را در چندین ولایت افغانستان تطبیق می‌کند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین تطبیق دواهای ضد کرم برای هزاران رأس مواشی در ننگرهار آغاز شد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و تمویل مالی صندوق بین‌المللی انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت اروزگان بازدید کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود به ولایت اروزگان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

رئیس زراعت پکتیا با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
در مقام ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، نشست هماهنگی میان مولوی سید امین هاشمی، رئیس این ریاست، و انجینر بسم‌الله بسمل، مسئول. . .

بازگشت به خبرها