دیدار وزیر زراعت با سفیر چین در افغانستان 

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۳/۹ - ۱۴:۴۱
دیدار وزیر زراعت با سفیر چین در افغانستان 

۹ جوزا ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با ژاو شینگ، سفیر جمهوری چین مقیم کابل دیدار و خواستارهمکاری‌کشور چین با افغانستان در بخش زراعت و مالداری شد .
در این دیدار مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری در مورد برنامه‌ها و دستاورد‌های وزارت زراعت در بخش‌های مختلف به سفیر چین معلومات ارایه کرده و خواستار همکاری کشور چین در بخش زراعت و مالداری شد.
آقای عمری افزود" افغانستان یک کشوری است که زراعت آن به شکل سنتی به پیش می‌رود و ما در تلاش هستیم که برای دهاقین خود در بخش فراهم سازی تکنالوژی‌های پیشرفته زراعتی، دریافت بدیل مناسب برای کشت کوکنار و تنظیم آب در مزرعه همکاری کنیم که در این راستا خواستار همکاری شما نیز می‌باشیم چون دهاقین ما در چند دهه اخیر بسیار متضرر شدند و نیاز است که با آنها همکاری صورت گیرد".
همچنان وزیر زراعت از کارکرد و مصارفات اداری بیش از حد موسسات انتقاد کرده و خواستار همکاری مستقیم کشور ها و سازمان های مدت رسان با وزارت زراعت و امارت اسلامی شد.
 در همین حال آقای ژاو شینگ، سفیر چین مقیم کابل پیرامون کارهای کشور چین در افغانستان دربخش‌های معادن، صنعت و سایر بخش‌ها انجام می‌دهند و چگونگی پیشرفت آن به وزیر معلومات ارایه کرد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS