دیدار هیئت وزارت زراعت افغانستان با والی ادیرنه ترکیه

user-admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۱۵ - ۸:۳۶
دیدار هیئت وزارت زراعت افغانستان با والی ادیرنه ترکیه

هیئت وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان به سرپرستی مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری در جریان سفر به کشور ترکیه ، با والی ادیرنه ترکیه دیدار و گفتگو نمود.
در این ملاقات، والی ادیرنه ضمن ابراز خرسندی از حضور هیئت افغانستان، بر گسترش همکاری‌های مشترک در عرصه زراعت و تحقیقات علمی تأکید کرد و اطمینان داد که اداره محلی ادیرنه آماده همکاری همه‌جانبه با افغانستان در زمینه‌های تخنیکی و تبادل تجارب می‌باشد.
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت‌آبیاری و مالداری افغانستان نیز در این دیدار از همکاری‌های ترکیه به‌ویژه در بخش زراعت قدردانی نموده و ابراز امیدواری کرد که این همکاری‌ها بیش از پیش گسترش یافته و به تقویت روابط دو کشور در عرصه توسعه زراعتی منجر شود.
این دیدار  در حالی انجام می شود هیئت وزارت زراعت افغانستان  پیش از این از ماشینری و شرکت‌های زراعتی کشور ترکیه نیز بازدید کردند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۱ ثور  ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، دو طرف. . .

بازگشت به خبرها