دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با والی ولایت پنجشیر 

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۸ - ۱۳:۲۸
دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با والی ولایت پنجشیر 

۲۸ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و هیئت همراهش در جریان سفر به ولایت پنجشیر با حافظ محمد آغا حکیم والی آن ولایت در حضور داشت رییس استخبارات، قوماندان امنیه، مستوفیان و کارمندان محلی پنجشیر دیدار کرد.
معین مالی و اداری وزارت زراعت در این دیدار گفت:« جلوگیری از غصب زمین‌های امارتی، تشخیص آنتن‌های مخابراتی و تخلفات آن‌ها، اجاره‌دهی زمین‌ها و منابع طبیعی، افزایش  منابع عایداتی و آگاهی‌دهی و جمع آوری مناسب عشر و زکات اهداف سفر ما است».
ملا آغاجان آخند افزود:« ما در نظر داریم که سردخانه‌های معیاری، شرکت‌های تولیدی، مراکز تولید و جمع آوری لبنیات ساخته شود تا زمینه اشتغال‌زایی و رشد اقتصادی مردم مساعد شود.»
در همین حال حافظ محمد آغا حکیم والی ولایت پنجشیر گفت:« تمام ادارات با خلوص نیت در خدمت شما است، هرچند در ولایت پنجشیر مشکلات زیاد وجود ندارد اما به منظور رشد زراعت و مالداری و حفظ منابع طبیعی توجه جدی شود».
در این دیدار که در  مقام ولایت پنجشیر برگزار شده بود مسوولان استخبارات، قوماندانی امنیه، مستوفیت و سایر ادارات ذیربط وعده همکاری همه جانبه را سپردند.
رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری متعهد به اراییه  خدمات بهتر زراعتی، مالداری و باغداری  در مرکز و ولایات می باشد.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۵:۳۵
Background image

سفر رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت به ولایت هرات

۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عبدالاحد خلیل رئیس عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، طی یک سفر رسمی به ولایت هرات سفر کرد.
در این سفر، مولوی خلیل ضمن. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۴/۸ - ۱۵:۳۵
Background image

سفر رئیس اراضی وزارت زراعت به ولایت هرات

۸ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی محمود مظلوم رئیس اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، طی یک سفر رسمی به ولایت هرات سفر کرد.
هدف از این سفر، دید و بازدید از بخش‌ها و. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۵:۲۷
Background image

توزیع ۴۸۰ رأس گوسفند و بره به ۲۴۰ خانواده نیازمند در ولسوالی برکه بغلان

۷ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری بغلان با همکاری مؤسسه اکتید، به هدف حمایت از خانواده‌های آسیب‌پذیر و تقویت اقتصاد روستایی، برای ۲۴۰ خانواده نیازمند در ولسوالی برکه این. . .

BACK TO NEWS