دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با شماری از دهاقین در ولایت کاپیسا

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۵/۳ - ۱۰:۴۹
دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با شماری از دهاقین در ولایت کاپیسا

۳ اسد ۱۴۰۳ هـ.ش
ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با شماری از دهاقین، مالداران و باغداران ولسوالی شش گانه ولایت کاپیسا دیدار و مشکلات شان را استماع نمود.
ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت در این دیدار به دهاقین گفت:« ما دست به دست دهیم و ملک خود را آباد کنیم، رشد اقتصاد و خودکفایی وابسته به زراعت است، ما باید تلاش کنیم که همان قسمی‌که در جنگ پیروز شدیم در رشد اقتصادی خودکفایی کشور هم پیروز شویم.»
مولوی محمد رحیم نعمانی رییس زراعت ولایت کاپیسا گفت:« به نماینده گی از مردم ولایت کاپیسا از رهبری امارت اسلامی می‌خواهیم تا در زراعت، مالداری و آبیاری توجه جدی نمایند، ولایت کاپیسا سرشار از منابع طبیعی، آب فراوان و اقلیم مناسب است.» 
نعمانی افزود:« ساخت فارم‌های ماهی، توزیع وسایل زراعتی و تخم اصلاح شده گندم، ساخت آبگردان‌ها و چکدم از نیاز مردم ولایت کاپیسا است.»
در همین حال، داکتر ایوب احدی رییس مالداری وزارت زراعت گفت:« ماهی پروری و زنبورداری در کنار مالداری نتیجه خوبی داده است، ایجاد مراکز جمع آوری شیر و ترویج نسل‌های حیوانات به ویژه گاوهای که شیر بیشتر نتیجه می‌دهند و در رشد اقتصادی مردم مهم است.»
محمد سالم یکتن از دهاقین ولسوالی کوهبند گفت:« ما نیاز جدی به آب داریم تا زمین غیر مزروعی به زمین‌های پر حاصل تبدیل شود، توزیع تخم اصلاح شده بذری گندم و سبزیجات برای دهاقین ارزشمند است.»
ضیاالرحمن رییس انجمن جنگلات ولسوالی نجراب گفت:« ما از جنگلات بیشترین عواید را جمع آوری میکنیم، باید از قطع جنگلات جلوگیری شود».
حفظ منابع طبیعی و جنگلات، توزیع وسایل زراعتی و تخم اصلاح شده بذری، ایجاد چکدم ها، مدیریت آب دریا، جلوگیری از شکار بی رویه پرنده گان، توزیع کودکیمیاوی و توزیع ادویه جات نباتی و حیوانی از مشکلات عمده دهاقین در ولایت است.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با اشتراک نمایندگان ادارات دولتی، مسئولان بخش. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه برای حفاظت و تنظیم امور جنگلات افغانستان در وزارت زراعت

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی راهکارهای حفاظت و تنظیم امور جنگلات کشور و جلوگیری از قطع و قاچاق چوب، تحت ریاست مولوی بازمحمد فیضان معین آبیاری و منابع قدرتی وزارت زراعت،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۰:۱
Background image

آغاز روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه افتتاحیه روند سروی و تثبیت علفچرها در ولایت غور با حضور هیئت اعزامی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و مسئولان اداره محلی این ولایت برگزار شد.
در این جلسه مولوی غوث. . .

BACK TO NEWS