دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با شماری از دهاقین در ولایت کاپیسا

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۵/۳ - ۱۰:۴۹
دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با شماری از دهاقین در ولایت کاپیسا

۳ اسد ۱۴۰۳ هـ.ش
ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با شماری از دهاقین، مالداران و باغداران ولسوالی شش گانه ولایت کاپیسا دیدار و مشکلات شان را استماع نمود.
ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت در این دیدار به دهاقین گفت:« ما دست به دست دهیم و ملک خود را آباد کنیم، رشد اقتصاد و خودکفایی وابسته به زراعت است، ما باید تلاش کنیم که همان قسمی‌که در جنگ پیروز شدیم در رشد اقتصادی خودکفایی کشور هم پیروز شویم.»
مولوی محمد رحیم نعمانی رییس زراعت ولایت کاپیسا گفت:« به نماینده گی از مردم ولایت کاپیسا از رهبری امارت اسلامی می‌خواهیم تا در زراعت، مالداری و آبیاری توجه جدی نمایند، ولایت کاپیسا سرشار از منابع طبیعی، آب فراوان و اقلیم مناسب است.» 
نعمانی افزود:« ساخت فارم‌های ماهی، توزیع وسایل زراعتی و تخم اصلاح شده گندم، ساخت آبگردان‌ها و چکدم از نیاز مردم ولایت کاپیسا است.»
در همین حال، داکتر ایوب احدی رییس مالداری وزارت زراعت گفت:« ماهی پروری و زنبورداری در کنار مالداری نتیجه خوبی داده است، ایجاد مراکز جمع آوری شیر و ترویج نسل‌های حیوانات به ویژه گاوهای که شیر بیشتر نتیجه می‌دهند و در رشد اقتصادی مردم مهم است.»
محمد سالم یکتن از دهاقین ولسوالی کوهبند گفت:« ما نیاز جدی به آب داریم تا زمین غیر مزروعی به زمین‌های پر حاصل تبدیل شود، توزیع تخم اصلاح شده بذری گندم و سبزیجات برای دهاقین ارزشمند است.»
ضیاالرحمن رییس انجمن جنگلات ولسوالی نجراب گفت:« ما از جنگلات بیشترین عواید را جمع آوری میکنیم، باید از قطع جنگلات جلوگیری شود».
حفظ منابع طبیعی و جنگلات، توزیع وسایل زراعتی و تخم اصلاح شده بذری، ایجاد چکدم ها، مدیریت آب دریا، جلوگیری از شکار بی رویه پرنده گان، توزیع کودکیمیاوی و توزیع ادویه جات نباتی و حیوانی از مشکلات عمده دهاقین در ولایت است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۵۷
Background image

برگزاری نشست هماهنگی برای ایجاد سهولت‌ها به مراجعین در ریاست زراعت بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هماهنگی به منظور ایجاد سهولت‌ها برای مراجعین و تنظیم بهتر روند دیدار با رئیس و آمرین در ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ برگزار شد.
این نشست به رهبری رئیس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۴۸
Background image

آغاز کمپاین مبارزه با آفت ملخ در ولسوالی‌های بلخ

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین مبارزه علیه آفت ملخ از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در شماری از ولسوالی‌های این ولایت آغاز گردید. این برنامه تحت نظارت رئیس زراعت بلخ و بر اساس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۳ - ۱۲:۳۸
Background image

آغاز کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره در بغلان

۱۳ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین سروی و مجادله علیه ملخ‌های مضره زراعتی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان آغاز گردید. این برنامه تحت هدایت مولوی عبدالکریم حذیفه رئیس زراعت بغلان و. . .

بازگشت به خبرها