دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با دهاقین ولایت هرات 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۶/۲۶ - ۱۰:۵۷
دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با دهاقین ولایت هرات 

۲۶ سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش
ملا آغاجان آخند «حاجی سالم» معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با شماری از دهاقین، مالداران، باغداران و مسوولین شرکت‌های تولید کننده تخم بذری ولایت هرات دیدار کرد.
ملا آغاجان آخند معین مالی و اداری وزارت زراعت در دیدار با دهاقین گفت:« ما بخاطر دو هدف به این ولایت آمده ایم، خریداری و ذخیره سازی گندم مازاد دهاقین و دیدار با دهاقین، مالداران، باغداران و تولید کننده گان تا مشکلات آنها را شنیده در حد توان به حل آن راهکاری داشته باشیم.»
همچنان مولوی پیرمحمد حلیمی رییس زراعت ولایت هرات گفت:« مردم ولایت هرات در کنار صنعت و تجارت، دهقان و مالدار هستند، خریداری و ذخیره سازی گندم به نفع دهاقین است تا گندم خود را به قیمت پایین به فروش نرسانند.»
در همین حال، مولوی قدرت الله حقیار رییس ذخایر استراتژیک وزارت زراعت روند خریداری و تدارکاتی را بیان کرده گفت:« ما گندم را مستقیم از دهاقین خریداری می‌نماییم تا مفید به دهاقین باشد، یک من یا سیر (چهار کیلو) را به ۹۰ افغانی نرخ گیری نموده ایم، که پس از پروسه تدارکاتی خریداری و در سیلوی این ولایت ذخیره سازی می‌شود، بر علاوه تمام مصارف انتقال، بوری، کرایه به دوش وزارت زراعت است.»
امان الله خان یکتن از دهاقین ولایت هرات گفت:« خریداری و ذخیره سازی گندم مازاد دهاقین یک اقدام خوب است، اما بهتر است که این کار در وقت برداشت انجام میشد.»
حفاظت و افزایش جنگلات پسته، توزیع تخم بذری گندم، کود کیمیاوی، وسایل زراعتی، تطبیق واکسین حیوانی، توزیع خوراکه حیوانی و ایجاد بانک قرضه کوچک برای دهاقین از خواسته های دهاقین این ولایت است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS