دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با دهاقین، مالداران و باغداران ولایت پروان

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۴/۲۷ - ۱۲:۳۹
دیدار معین مالی و اداری وزارت زراعت با دهاقین، مالداران و باغداران ولایت پروان

۲۷ سرطان ۱۴۰۳ هـ.ش
ملا آغا جان آخند «حاجی سالم»، معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در جریان سفر به ولایت پروان با شماری از دهاقین، مالداران، باغداران و متشبثین سکتور زراعت و مالداری ولسوالی‌های نه‌گانه ولایت پروان دیدار کرد.
معین مالی و اداری وزارت زراعت در این دیدار گفت: «۸۰ درصد مردم پروان علاقه‌مند زراعت هستند. امروز امنیت برقرار است و باید در بخش‌های مختلف زراعت و مالداری کار شود و باغداران حمایت شوند تا به خودکفایی نزدیک شویم. ما متعهد به همکاری شما هستیم.»
در همین حال، روح‌الله روحانی، رئیس زراعت ولایت پروان، گفت: «امارت اسلامی در خدمت مردم است. باید در سه بخش در ولایت پروان کار شود: مکانیزه‌سازی زراعت، ترویج شیوه‌های جدید مالداری، و مدیریت آب به‌ویژه سیستم قطره‌ای باغداری و ایجاد چکدم‌ها.»
روح‌الله خان، یکی از دهاقین ولسوالی سیدخیل ولایت پروان، در دیدار با معین مالی و اداری وزارت زراعت گفت: «باید راهکاری برای جلوگیری از پایین آمدن قیمت پیاز، رومی و کچالو در فصل برداشت آماده شود. همچنین، مراکز جمع‌آوری محصولات ایجاد شود و وسایل و تخم اصلاح‌شده بذری گندم به‌موقع توزیع گردد.»
اسلم خان، یکی از دهقانان از چاریکار، مرکز ولایت پروان، گفت: «امارت اسلامی باید به مشکلات دهاقین توجه جدی نماید. آب فراوان است اما مردم آب نوشیدنی ندارند. باید آبگردان‌ها ساخته شود، چکدم‌ها ایجاد و سردخانه‌ها و سبزخانه‌ها ساخته شوند و در بخش مالداری نیز توجه شود.»
هئیتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به رهبری معین مالی و با حضور شماری از روسا و متخصصین بخش‌های مختلف وزارت زراعت به ولایت پروان سفر کرده و مشکلات و پیشنهادات مردم، به‌ویژه دهاقین را استماع نموده و برای حل آن‌ها راهکارها و پلان‌هایی را در نظر گرفته‌اند.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

بررسی چالش‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی در ولایت هرات

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به‌منظور بررسی مشکلات و نگرانی‌های شرکت‌های تولید جوجه مرغ گوشتی با حضور مولوی فخرالدین نقشبندی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات و مسئولان شرکت‌های. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۰
Background image

نظارت از روند بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان

۲۰ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی محمد عظیم طارق رئیس تنظیم ساحات حفاظت‌شده و سرپرست ریاست عمومی منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از روند کار پروژه بازسازی سربند و پاک‌کاری کانال مستان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

BACK TO NEWS