دیدار معین زراعت و مالداری با والی بلخ

user-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۲/۲/۱۹ - ۲۱:۱
دیدار معین زراعت و مالداری با والی بلخ

۱۹ ثور ۱۴۰۲ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایت بلخ با محمد یوسف وفا والی ولایت بلخ دیدار کرد.
در این دیدار دو طرف در مورد چالش‌ها و مشکلات دهقان و راه حل های آن با هم گفتگو کردند.
مولوی صدر اعظم عثمانی  معین زراعت و مالداری در جریان این دیدار هدف سفر ش را با والی ولایت بلخ بیان کرده و از والی ولایت بلخ خواست تا سهولت‌های لازم را برای کارمندان ریاست زراعت بلخ جهت حل مشکلات دهقانان و مالدارن فراهم سازند.
در عین حال محمد یوسف وفا والی بلخ از فعالیت‌های وزارت زراعت در بلخ قدردانی کرده و اطمینان هرنوع همکاری را با مسوولان سکتور زراعت در بلخ سپرد.
در جریان این دیدار  معین زراعت و مالداری را مولوی صدیق الله رحمانی رییس تصدیق دهی تخم بذری، مفتی ذاکرالله رئیس  عمومی مالداری و صحت حیوانی،  انجنیرعبد الغفور غفاری رییس صندوق وجهی انکشاف زراعت یا ADF ، مولوی شمس الدین خالد رئیس زراعت  بلخ و  مولوی گل حضرت مشاور معین زراعت و مالداری همراهی می‌کردند.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۶:۳
Background image

پروژه بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در افغانستان برای سه سال دیگر تمدید شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
مسوولان موسسه افغان اید می‌گویند، پروژه «ترویج بهبود معیشت و تقویت تاب‌آوری در جوامع آسیب‌پذیر افغانستان» که پیش از این برای یک سال در شش ولایت کشور تطبیق شده بود، برای. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۹
Background image

جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار برگزار شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه هیئت مدیره شرکت امارتی وادی ننگرهار به ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور مسئولان وزارت‌های مالیه، صنعت و تجارت،. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۵۶
Background image

مبارزه گسترده علیه حشره کفشک در بادغیس؛ صدها جریب زمین زراعتی پاک‌سازی شد

۲۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۳۰ ذی‌القعده ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بادغیس می‌گوید، کارمندان مسلکی بخش حفاظت نباتات با همکاری دهاقین، مبارزه علیه حشره کفشک را تشدید کرده‌اند که. . .

بازگشت به خبرها