دیدار معین زراعت و مالداری با مسوولان موسسه بنیاد های صلح

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۲/۸ - ۱۰:۷
دیدار معین زراعت و مالداری با مسوولان موسسه بنیاد های صلح

۸ ثور ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی صدراعظم‌ عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با مسوولان موسسه(Roots of peace) بیناد های صلح ملاقات کرد.
این دیدار در دفتر معینیت زراعت و مالداری وزارت زراعت صورت گرفت و شوکت الله خرم رئیس بازاریابی این موسسه در مورد اشتراک در نمایشگاه‌های ملی و بین‌المللی و فعالیت‌های شان در ولایات به معین زراعت و مالداری معلومات ارائه نمود.
آقای خرم در مورد اشتراک و نمایش محصولات دهقانان و مالداران افغانستان در نمایشگاه‌های دوبی، آذربایی جان، عربستان سعودی و نمایشگاه پیش‌رو در بادام باغ کابل معلومات ارائه نمود.
بعدآ معین زراعت و مالداری سهمگیری موسسات، نهادها، شرکت‌های زراعتی و مالداری را برای حمایت از محصولات زراعتی و مالداری داخلی موثر  عنوان نموده و  خواستار اشتراک بیشتر در نمایشگاه‌ها شد.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۱
Background image

برگزاری برنامه آموزشی زعفران برای دهاقین در ولسوالی دهدادی ولایت بلخ

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ با همکاری مؤسسه «رادا» (RADA) برنامه آموزشی زعفران را برای ۱۶ تن از دهاقین زعفران‌کار ولسوالی دهدادی برگزار کرد.
این برنامه به. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۴۰
Background image

برگزاری جلسه سکتوری موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری بامیان

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتوری ماه عقرب موسسات همکار در بخش زراعت و مالداری، در دفتر کاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان برگزار گردید.
این جلسه با تلاوت آیاتی از قرآن کریم. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۵:۳۷
Background image

در ولسوالی‌های صبری و یعقوبی ولایت خوست برای ۲۰۰ تن از دهقانان مستحق تخم‌های اصلاح‌شده گندم توزیع شد

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۰ جُمادی‌الأول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست به منظور توسعه فعالیت‌های زراعتی و افزایش حاصلات، برای ۲۰۰ تن از دهقانان مستحق در ولسوالی‌های صبری و. . .

بازگشت به خبرها