دیدار معین زراعت مالداری با مسوولان شرکت های مرغ پروری 

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۲/۱۶ - ۹:۴۴
دیدار معین زراعت مالداری با مسوولان شرکت های مرغ پروری 

مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با شماری از مسوولان شرکت‌های مرغ پروری دیدار و پیرامون رشد سکتور مرغ پروری گفتگو نمود.
در این دیدار  مسوولان شرکت‌های مرغ پروری خواستار زمین‌ لازم به منظور ساختن فارم‌های مرغداری به ویژه تولید چوچه مرغ یک روزه از سوی وزارت زراعت شدند.
در همین حال مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری اطمینان همکاری لازم را جهت رشد و انکشاف سکتور مرغ پروری کشور سپرده " سکتور مرغداری یک بخش بزرگی است که رشد بسیار خوبی داشته و وزارت زراعت همیشه همکار این سکتور می باشد و ما به  ادامه همکاری های قبلی  با سکتور مرغداری ما زمینه های لازم را برایشان فراهم می‌نماییم.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۱۵:۲۶
Background image

نشست مسوولان ریاست مالی و حسابی  وزارت زراعت با کارشناسان د افغانستان بانک برگزار شد

۲۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
نشست تخنیکی میان ریاست مالی و حسابی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و کارشناسان مالی و حسابی د افغانستان بانک با  به منظور بررسی چالش‌های مالی و تقویت همکاری‌های متقابل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۱۴:۵۸
Background image

توزیع بزهای شیری برای ۱۲۰ خانواده نیازمند در ولایت فاریاب

۲۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب اعلام کرد که به همکاری دفتر ولایتی داکار و در هماهنگی با آمریت مالداری این ریاست، برنامه توزیع بزهای شیری برای خانواده‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۲۵ - ۱۱:۳۲
Background image

توزیع بزهای شیری برای ۳۵ فامیل بی‌بضاعت در ولسوالی فیض‌آباد ولایت جوزجان

۲۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری موسسه داکار برای ۳۵ خانواده مستحق در ولسوالی فیض‌آباد بزهای شیری توزیع نمود.
در این روند، برای هر فامیل دو رأس بز. . .

BACK TO NEWS