دیدار معین زراعت افغانستان با اعضای اتاق مشترک تجارتی ایران - افغانستان در تهران

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۵ - ۹:۳۴
دیدار معین زراعت افغانستان با اعضای اتاق مشترک تجارتی ایران - افغانستان در تهران

معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی صدر اعظم عثمانی، در دیداری با اعضای اتاق مشترک تجارتی ایران - افغانستان در شهر تهران، بر گسترش همکاری‌های اقتصادی و تجارتی، به‌ویژه در بخش زراعت، تأکید کرد.
در این نشست، طرفین فرصت‌های سرمایه‌گذاری مشترک در سکتور زراعت افغانستان را بررسی کردند. از جمله موضوعات مطرح‌شده می‌توان به کشت و تولید محصولات زراعتی، توسعه سیستم‌های آبیاری مدرن، انتقال تکنالوژی‌های جدید و پروسس محصولات زراعتی اشاره کرد.
همچنین، افزایش صادرات و واردات محصولات زراعتی و رفع موانع تجارتی میان دو کشور از دیگر موضوعات مورد بحث بود. مولوی عثمانی آمادگی کامل افغانستان را برای تسهیل روند صادرات محصولات زراعتی اعلام کرده و خواستار همکاری ایران در این زمینه شد.
در پایان نشست، هر دو طرف بر اهمیت تداوم گفت‌وگوها برای حل مشکلات تجارتی و تقویت روابط اقتصادی میان افغانستان و ایران تأکید کردند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۳:۱۵
Background image

انتقال زمین از سوی ریاست اراضی وزارت زراعت به وزارت ارشاد، حج و اوقاف

۱۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست استملاک و اسکان مجدد ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی عبدالعلی عمری رئیس استملاک و اسکان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۳:۱۳
Background image

توزیع تجهیزات زنبورداری در ولسوالی چهاردره ولایت کندز

۱۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۷ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز با همکاری دفتر داکار، تجهیزات ضروری زنبورداری را به شماری از زنبورداران ولسوالی چهاردره این ولایت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۶ - ۱۳:۱۲
Background image

ارائه گزارش فعالیت‌های ریاست عمومی عشر و زکات و ریاست امور کارکنان به معین مالی و اداری وزارت زراعت

۱۶ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست عمومی عشر و زکات و ریاست امور کارکنان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری طی نشست‌های جداگانه، پلان‌ها و گزارش فعالیت‌های سال ۱۴۰۴ را به مولوی نورالدین‌عمیر. . .

بازگشت به خبرها