در ولایت خوست پروژه ایجاد کاروبارهای کوچک برای ده تن از معتادان پیشین عملی شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۲۷ - ۱۴:۲۶
خوست ولایت کې لسو پخوانیو معتادینو ته د کوچنیو کاروبارونو د جوړولو پروژه پلي شوه

۲۷ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۶ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت خوست با هماهنگی ریاست اقتصاد، همکاری مؤسسه «اکشن‌اید» و پشتیبانی مالی دفتر مبارزه با جرایم و مواد مخدر سازمان ملل متحد (UNODC)، پروژه ایجاد کاروبارهای کوچک را برای ده تن از معتادان پیشین مستحق تطبیق کرد.
به‌گفته مسئولان ریاست زراعت خوست، هزینه مجموعی این پروژه حدود ۲۰۰ هزار افغانی برآورد شده است که بر اساس آن برای ده تن از معتادان پیشین زمینه آغاز کسب‌وکارهای کوچک فراهم گردید. روند شناسایی و انتخاب این افراد قبلاً به‌صورت شفاف و عادلانه انجام شده بود تا کمک به کسانی برسد که واقعاً نیازمند بودند.
مسئولان ریاست زراعت خوست می‌گویند این پروژه در تأمین اشتغال سالم، توانمندسازی اقتصادی و خودکفایی معتادان پیشین نقش مؤثری خواهد داشت.
شایان ذکر است که این پروژه شامل پنج بخش (کاروبارهای کوچک، ماشین‌های خشک‌کن لمری، باغچه‌های خانوادگی، مرغ‌ها و بزها) می‌باشد که تاکنون تنها بخش مربوط به ایجاد کاروبارهای کوچک عملی شده است.
مسئولان ریاست زراعت خوست ابراز امیدواری کرده‌اند که تداوم چنین پروژه‌هایی در زمینه بازپیوستن معتادان به جامعه و تأمین ثبات اجتماعی تأثیر چشم‌گیری داشته باشد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۱۴
Background image

رییس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان رسماً معرفی شد

۱۲دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۳ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

رییس جدید ریاست زراعت، آبیاری و مالداری لغمان، مولوی سلیمان ایمن، از سوی معاون ولایت لغمان حافظ انزرگل عبدالله به کارمندان این ریاست معرفی. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۱۲
Background image

تلاش‌ها برای مهار آب‌های بارانی؛ کار ساخت چک‌دم جدید در ژړۍ کندهار ۵۰ درصد تکمیل شد

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

۱۳ شعبان‌المعظم ۱۴۴۷ هـ.ق

با تمویل بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و تحت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار، کار ساخت یک چک‌دم جدید به ارزش ۶. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱۲ - ۱۰:۹
Background image

پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه تعمیر ساحه حفاظت‌شده ولسوالی درقد

۱۲ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار اعلام کرد که کار پروژه تعمیر ساحه حفاظت‌شده ولسوالی درقد به ۹۰ درصد پیشرفت فزیکی رسیده است.

بر اساس گزارش آمریت منابع طبیعی،  یک. . .

بازگشت به خبرها