حاصلات چشم‌گیر انار در کندهار؛ امسال ۲۷۴ هزار تُن انار به دست می‌آید

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۴/۷/۱۳ - ۹:۱۳
حاصلات چشم‌گیر انار در کندهار؛ امسال ۲۷۴ هزار تُن انار به دست می‌آید

۱۲ میزان ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۱ ربیع‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری کندهار می‌گویند امسال در این ولایت حدود ۲۷۴ هزار تُن انار برداشت خواهد شد.
به اساس معلومات ریاست زراعت کندهار، باغ‌های انار در ولسوالی‌های ارغنداب، ارغستان، شاه‌ولی‌کوت، خاکریز، ژړۍ، پنجوایی، معروف، ډنډ، دامان و میانیشین در مجموع حدود ۱۵ هزار هکتار زمین را در بر گرفته است. در این میان، انار ارغنداب و ارغستان به‌دلیل طعم خاص، کیفیت عالی و ماندگاری طولانی در بازارهای جهانی شهرت ویژه دارد.
مسوولان ریاست زراعت کندهار می‌افزایند که هرچند نسبت به سال‌های گذشته تغییر بزرگی در سطح کشت انار به میان نیامده، اما کیفیت حاصلات آن به‌گونه چشم‌گیر بهتر شده است. بیشتر محصولات باغ‌ها از آفات و بیماری‌ها محفوظ مانده که این امر نتیجه نظارت دوامدار، مشوره‌ها و همکاری‌های تخنیکی ریاست زراعت دانسته می‌شود.
ریاست زراعت کندهار می‌گوید برای بهبود بیشتر حاصلات، آنان به‌گونه دوامدار از باغ‌های انار نظارت کرده‌اند، در درمان بیماری‌ها کمک رسانده و در زمینه‌های جمع‌آوری محصول، بسته‌بندی و بازاریابی نیز سهولت‌هایی را فراهم ساخته‌اند.
انار نه‌تنها نماد هویت زراعتی کندهار است، بلکه منبع اصلی درآمد صدها هزار باغدار این ولایت نیز به شمار می‌رود. به باور مسوولان، برای افزایش بیشتر کمیت و کیفیت حاصلات، دسترسی منظم به بازارهای جهانی یک نیاز مبرم است؛ اقدامی که در این راستا کارهای قابل توجهی انجام شده و انار کندهار همراه با شمار زیادی دیگر از محصولات زراعتی افغانستان به بازارهای جهانی راه یافته است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۵۲
Background image

کمپاین تطبیق دواهای ضد کرم برای هزاران رأس مواشی در ننگرهار آغاز شد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت تخنیکی کمیته هالند برای افغانستان و تمویل مالی صندوق بین‌المللی انکشاف. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۸
Background image

معین مالی و اداری وزارت زراعت از ریاست زراعت ولایت اروزگان بازدید کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی نورالدین عمیر معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر کاری خود به ولایت اروزگان از ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت بازدید کرده و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱۵ - ۱۲:۴۵
Background image

رئیس زراعت پکتیا با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

۱۵ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۲ صَفَر المُظَفَّر ۱۴۴۸ هـ.ق
در مقام ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا، نشست هماهنگی میان مولوی سید امین هاشمی، رئیس این ریاست، و انجینر بسم‌الله بسمل، مسئول. . .

بازگشت به خبرها