حاصلات پیاز در سرپل ۲۰ درصد افزایش یافته است

content_admin
یکشنبه ۱۳۹۸/۸/۱۲ - ۱۳:۵
 حاصلات پیاز در سرپل ۲۰ درصد افزایش یافته است

۱۲ عقرب ۱۳۹۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سرپل می‌گوید که حاصلات پیاز در این ولایت، امسال نسبت به سال گذشته، ۲۰ درصد افزایش یافته است.
بر بنیاد گزارش کارمندان ساحه‌ای ریاست زراعت سرپل، امسال اضافه‌تر از هزار هکتار زمین در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت پیاز کشت شده بود که حاصل تخمینی آن در هر هکتار ۵۵ تا ۶۰ تن بوده است.
در سال روان سطح کلی تولید پیاز در سرپل به ۵۹ هزار و ۵۰۰ متریک تن می‌رسد که نسبت به سال گذشته، ۲۰ درصد افزایش را نشان می‌دهد. ریاست زراعت سرپل می‌گوید که علت افزایش حاصل پیاز در این ولایت، بارنده‌گی فصلی شرایط اقلیمی خوب بوده است. در سال روان پیاز افغانستان به امارات متحده‌ی عربی نیز صادر شده است.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۵۹
Background image

اشتراک سخنگوی وزارت زراعت در نشست هماهنگی سخنگویان ادارات امارتی

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی شیر محمد حاتمی، رییس اطلاعات، آگاهی عامه و سخنگوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در نشست هماهنگی سخنگوی مرکزی امارت اسلامی افغانستان با سخنگویان ادارات امارتی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۳۴
Background image

مسوولان ریاست زراعت نورستان با مسئولان سازمان جهانی زراعت و غذا درباره پروژه‌های آینده گفتگو کردند

مسئولان دفتر زون شرق سازمان جهانی زراعت و غذا «فائو» با سرپرست ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نورستان، داکتر بختیار سعید دیدار کرده و در مورد توسعه زراعت و مالداری، فعالیت‌های. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۸:۱۷
Background image

رئیس زراعت بدخشان با مسئول سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار کرد

رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در دیدار با مسئول عمومی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در افغانستان، روی گسترش همکاری‌ها و تطبیق پروژه‌های انکشافی در بخش زراعت و مالداری این. . .

بازگشت به خبرها